4 dk. Esporlab 10.03.2020

Call of Duty Warzone  Battle Royale Modu Geliyor

Battle Royale dünyası günümüzün oyunlarında popülerliğini artırmaya devam ediyor, bunların arasına bugün activision’dan gelen resmi açıklama ile Call of Duty Warzone Battle Royale modu geliyor. 150 kişilik kapasiteye sahip haritada aksiyon dolu anlara tanıklık edeceksiniz.

Activision tarafından Stephanie Glover’ın paylaşmış olduğu haberde, Call of Duty Warzone adlı Battle Royale modu geliyor, tüm herkes için ücretsiz oynanabilecek olan bu mod’da anlık olarak 150 kişi ile beraber aynı haritaya düşerek, kıyasıya mücadele edeceksiniz.

Call of Duty Warzone ne zaman erişime açılacak?

Heyecanla oynayacağınız Warzone modu  10 Mart sabahı Call of Duty: Modern Warfare’ye sahip olanlar için bir defalık erken erişime açılacak ve bir kaç saat sonra ise tüm herkes için ücretsiz erişime açılmış olacak.  Aynı zamanda Warzone modunu oynayabilmeniz için Call of Duty: Modern Warfare’in tam sürümüne sahip olmanız gerekmiyor. Call of Duty: Warzone tüm herkes için ücretsiz bir şekilde erişime açık olacaktır.

Call of Duty dünyasında ki bu efsaneyi deneyimlemeye hazır mısınız? O halde Warzone ile ilgili detaylara geçebiliriz.

Warzone Dünyası  : Battle Royale ve Plunder

Lansman sırasında tüm oyuncular Playstation 4, PC, Battle.net veya Xbox One‘da ki platformlardan iki oyun modu olan Battle Royale ve Plunder modlarında kendi arkadaşlarınızla üçlü takımlar kurabilme imkanınız oluyor. Battle Royale modunda 150 oyuncu kapasitesine sahip haritada sürekli hızlıca yayılan ölümcül gazdan kaçarken aynı zamanda oyunun son takımı olabilmek ve maçı kazanabilmek için savaşıcaksınız.

call of duty warzone battle royale modu

call of duty warzone battle royale modu

Plunder modunda kıyasıya yarış içerisinde olacaksınız, haritadaki yerleri yağmalayacak düşmanlarınızı yok ederek nakit paralarını çalmak için uğraşacaksınız. Aynı zamanda oyun içinde ki görevleri tamamlayarak en fazla nakit parayı toplamak için uğraşacaksınız.

Warzone’da ise oldukça büyük bir haritada mücadele ediyor olacaksınız. bir çok özel bölgeler ve 300’den fazla ilginizi çekicek geniş bölgelere sahip Verdansk şehrinde mücadele içerisinde olacaksınız. Her bölgeye özel Gorengard Kereste Avlusu ve Gora Barajı gibi benzersiz özel bölgeler mevcut. Aynı zamanda şehir çevrelerinde kırsal alanlar gibi gizlenebileceğiniz çevre faktörleri de söz konusu. Verdansk şehrinde başarılı olmak istiyor isen, her zaman yerini değiştirmen de fayda var. Savaşın ortasında ölümcül gazdan mı kaçman gerekiyor, yoksa acilen farklı bir bölgeye mi gitmeniz gerekiyor. O zaman hemen bir araç bul ve gazla.

Call of Duty Warzone: Battle Royale Araçları

Call of Duty Warzone Battle Royale modu oynarken, acil bir şekil de ekip arkadaşlarına yetişmen gerekiyor veya farklı bir bölgeye intikal etmen gerekiyorsa en iyi yöntem bir araç bulup gazlamaktır. Araç özellikleri ise hızlı olanlardan tutun, yol dışı kabiliyetine kadar farklı şekiller de dizayn edilmiş durumda. Aynı zaman da araçların tümünde sağlık metresi bulunuyor, bu ne anlama geliyor derseniz sağlık ölçer metresi sıfıra geldiği zaman araç yanmaya başlar ve patlar. Aracınıza saldırı yapıldığı zaman, aracınızın hasarını gösteren sağlık metresini iyi takip etmeniz gerekiyor.

  • ATV – iki kişilik, minumum koruma sağlar, hız konusunda oldukça iyi.
  • Taktik Rover – Dört kişilik araç, hızlı ve sağlam bir yapıya sahip genel olarak tercih edilebilir.
  • SUV – dört kişilik araçtır, yüksek sağlamlık denebilir ve diğer araçlara göre yavaş hareket eder.
  • Kargo Kamyonu – En yavaş araçtır, en sağlam araçlardan biridir. Tam ekip işi bir araç.
  • Helikopter – dört kişilik, sınır tanımaz kapsama alanına sahipsiniz.
call of duty warzone modu

call of duty warzone modu

Call of Duty Warzone Hakkın’da Bilgiler

Call of Duty Warzone ve Call of Duty: Modern Warfare çapraz platform özelliğini taşıyor. Yani call of Duty: Modern Warfare tam sürümüne sahip olan kişiler oyun içinde kazandıkları silahlar, battle pass öğeleri, operatörler ve özelleştirme öğeleri dahil bunları Warzone’a aktarabiliyor. Aynı şekil de Warzone’da kazanılan tüm öğeleri de Modern Warfare’a aktarabilme hakkına sahip olacaklar.

Warzone’da seviye sınırı bulunmuyor, dilediğiniz kadar seviye atlayabiliyorsunuz.

call of duty battle royale modu

call of duty battle royale modu

Call of Duty Warzone Boyutu Ne Kadar?

Call of Duty Modern Warfare’ye sahip kullanıcılar, için Warzone modu 18-22 GB aralığında indirme boyutuna sahip olacak. Modern Warfare’ye sahip olmayan kullanıcılar için ise üzücü haber, indirme boyutu tam olarak 83-101 GB devasa boyutunda olacak. Türkiye’de ki internet bağlantı hızı göz önüne alınırsa, bu Türkiye’de ki kullanıcıları hayli üzecek gibi duruyor.

Call of Duty Warzone Battle Royale modu bu sabah itibarı ile herkese erişime açık bir şekil de ücretsiz yayınlanacak. Daha fazla detaylı bilgi almak için, buraya tıklayarak  Call of Duty resmi blog sayfasından detayları öğrenebilirsiniz.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al