2 dk. Esporlab 10.05.2020

Call of Duty Warzone Güncelleme, Helikopterler Tekrar Eklendi

Call of Duty Warzone güncelleme Infinity Ward geçen günlerde resmi Twitter hesabından bir açıklama yapmıştı. Bu açıklamaya göre Call of Duty: Modern Warfare için bir çok değişikliğe gidileceğinin sinyalini vermişti. Yapılan önemli değişiklikler arasında Warzone’da oyundaki helikopterler’in kaldırılması dikkat çekmişti. Bu nedenle sanıyoruz tepkilere neden olan bu olay yüzünden yapılan yeni güncelleme’de  call of duty warzone helikopterler tekrar geri oyuna dahil edildi.

Şirket tarafından ilk olarak yapılan açıklamalarda Call of Duty: Modern Warfare’nin alacağı güncellemeler’de tüm modlar’da ki helikopterlerin kaldırılmayacağı yönündeydi. Planlanan kaldırma işlemleri ise sadece Battle Royale modu olan Call of Duty: Warzone’dan gerçekleştirilecekti. Yani Warzone’dan helikopterlerin kaldırılacağı açıklamasını yaptılar, diğer oyun modları’nda ise helikopterler hala aktif olarak kullanılabilir olacaktı.

Yeni güncelleme ile Warzone’a helikopterler yeniden eklendi:

call of duty warzone helikopterler eklendimi

Call of Duty: Warzone oyuncuları büyük keyifle kullandığı helikopterlerine tekrardan kavuşmuş oldu. Geliştirici şirket yapmış olduğu güncelleme ile oyuna tekrardan helikopterleri dahil ederken aynı zamanda Call of Duty: Modern Warfare’de Gunfight modu güncellendi.

Infinity Ward tarafından güncelleme detayları açıklandı, buna göre BR Solos revize edilerek BR Stimulus Solos olarak değiştirildi. Paraşütle atladığınız zaman rakip oyuncular ile aranızda ki mesafenin de düzenlendiğinin bilgisi geldi. Aynı zamanda helikopterlerin tekrar oyuna dahil edildiğinin bilgisini veren firma, Modern Warfare için 3v3 Gunfigt bıçaklarının ve 7/24 sevkiyat konusunda güncellemelere gitmiş oldu.

Call of Duty Warzone güncelleme ile kaldırılan ve tekrardan oyuna dahil edilen helikopterlerin sebebini malum hepiniz biliyorsunuz. Bazı kurnaz oyuncular haritanın altından direkt olarak helikopterlere erişebiliyor ve helikopterleri alıp direk ortadan toz oluyordu. Aynı zaman da haritanın dışına çıkarak, hayatta kalmayı başarıyorlardı bu yetmezmiş gibi rakiplerine saldırı yaparak onları etkisiz hale getiriyorlardı.

Bu nedenle haklı kullanıcılar’dan olumsuz geri bildirim alan helikopterler, bu şekilde geçiçi bir süre yasaklanmış olabilir. Yeni gelen güncelleme ile tekrar oyuna dahil edilmesini ise oyunda ki bulunan hataların giderildiğini ve artık harita altından helikopter alınamayacağı anlamını çıkarta biliriz. Bu konu hakkında fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz, hemen alt kısımda yorum bölümünden düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al