1 dk. Serkan KÖSE 06.04.2021

Call of Duty Warzone Yeni Bir Zombi Etkinliğine Hazırlanıyor

Call of Duty Warzone yeni bir zombi etkinliğine hazırlanıyor. Etkinliğin net bir tarihi şimdilik belli değil.

Call of Duty’nin battle royale türündeki oyunu olan Call of Duty : Warzone oyunu kısa süre içerisinde oyuncuların beğenini kazanmayı başarmıştı. Oyunu güncel tutmak için sürekli oyuna yeni güncellemeler getiren geliştiriciler bilindiği üzere bir süredir oyuna zombi öğeleri eklemişti. Oyunun sosyal medya hesaplarında kısa bir süre önce oyundaki zombi durumunun kontrol altına alındığına dair haberler yayınlanmıştı. Bu haberin paylaşılmasının ardından zombiler oyundaki TV stüdyosuna ulaştı.

call-of-duty-warzona-yeni-bir-zombi-etkinligine-hazirlaniyor

Kısa bir süre önce yayınlanan yeni bir güncelleme ile birlikte zombiler mermilere daha dirençli hale gelebilmek için mutasyona uğradı. Oyunda ayrıca zombilerin yayılma yüzdesini gösteren ve hikayenin ilerledikçe büyümeye devam edeceklerini belirten makineler bulunuyor. Oyuna eklenen bazı öğelerin ise bu zombi istilasını durdurmak için kullanılabileceği de oyuncular tarafından düşünülüyor.

Call of Duty Warzone Yeni Bir Zombi Etkinliğine Ev Sahipliği Yapacak

Call of Duty Warzone internet sitesinde yer alan yeni başlık ve “Son Başlıyor” sloganı oyunda kısa süre içerisinde kesinlikle zombileri içeren bir tür hesaplaşmanın olacağının habercisi. Söylentiler ve raporlar oyunda zombi istilasının olacağını bir süredir aktarıyordu ve görünüşe göre bu büyük etkinliğe artık çok yakınız. 80’lerin temasının hakim olduğu bir harita ile birlikte geleceği düşünülen zombilerin oyunun keyfini daha da arttıracağını söyleyebiliriz. Call of Duty : Warzone oyununa eklenecek olan zombilerin oyuncuların peşine ne zaman düşeceği şimdilik belirsizliğini koruyor.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al