2 dk. Esporlab 06.01.2020

Call of Duty’de Jetpack Olmayacak!

Her şey, David Vonderhaar’ın Twitter’dan bir kullanıcıya cevap yazması ile başladı. Buradan da haber niteliğinde olacak bir konu çıktı. Call of Duty’de jetpack olmayacak, Vonderhaar’ın söylediği de buydu. Call of Duty’nin geliştiricileri arasında yer alan bir firmanın müdür olan David Vonderhaar, Twitter’da takipçisinin sorduğu soru üzerine cevap verdi ve jetpacklerin artık olmayacağı kesinleşti. Durum böyle olunca bazı kişiler, kim bu David Vonderhaar diyebilir. COD oyununun geliştiricisi olarak Activision firması biliniyor fakat arka planda çalışan birçok firma bulunmakta. Bu firmaların en önemlilerinden biri de Treyarch, firmanının sahibi ise Vonderhaar. Durum böyle olunca kaynağın ne kadar ciddi olduğunu anlayabiliyoruz.

Her yıl olduğu gibi geçtiğimiz yılda da isminden fazlasıyla bahsettiren COD, aynı zamanda mobil oyun çıkararak rakiplerine meydan okumuştu. Bu sürekliliğin her zaman olacağı, geçen yıl zaten açıklanmıştı. Activision tarafından yapılan açıklama ile her yıl yeni bir oyunun çıkacağı söylenmişti.

Call of Duty’de Jetpack Olmayacak

Zaman zaman takipçileri tarafından doğrultulan soruları cevaplayan Vonderhaar, bu kez de jetpack ile ilgili bir Tweet’e karşılık verdi. Bir kişi “Call of Duty’nin sonraki oyununda jetpack olacak” dedi ve Vonderhaar’dan “Hayır” cevabı geldi. Tweet’in altında birçok tartışma çıktı ve yorumlar yazılmaya devam etti. Vonderhaar, en son net bir şekilde jetpacklerin olmayacağını belirtti.

call-of-duty

call-of-duty

Bu arada jetpacklerin en son Call of Duty: Black Ops 3’te olduğunu hatırlatmadan geçmeyelim. Sadece jetpack seven ve her oyunda olmasını isteyen bir kitle mevcut, durum böyle olunca COD ile ilgili herhangi bir gelişmede jetpack soruları ve yorumları fazlasıyla geliyor. Okurlarımızın arasında da jetpack sevenlerin olduğuna inanıyoruz. Sizleri bu konuyla ilgili haberlerden mahrum bırakmayacağımıza emin olabilirsiniz. Bu yıl çıkacak oyunda jetpack olmayacağı kesinleşti fakat önümüzdeki yıllarda ne olacağı belli değil. Yoğun istek üzerine, oyuncular dikkate alınarak jetpack tekrar eklenebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı mutlaka bizimle paylaşın. Güncel oyun haberleri için bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilir veya direkt olarak siteye giriş yapabilirsiniz. Oyunla kalın, iyi oyunlar!

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al