2 dk. Esporlab 09.05.2020

Call of the Sea’ya ait İlk Fragman Yayınlandı

Call of the Sea’ya ait ilk fragman yayınlandı oyun Out of the Blue adlı bağımsız geliştirici tarafından yaratıldı. Macera türünde olan oyun 1930 yılların’da yaşamış olan Norah adında ki bir hanım efendi’nin hikayesini konu alıyor. Heyecan verici bir maceraya atılacağımız Call of the Sea’nın ilk fragmanı yayınlandı.

Call of the Sea bilmenizi istiyorum ki, şuan için hala geliştirme aşamasında olan bir bağımsız geliştirici oyunudur. Yüksek kalitede grafiklere sahip olan oyun çıkış sağladığı zaman ciddi anlamda beğeni toplayacak gibi görünüyor. Hikaye bakımından da oldukça zengin olan yapım, Norah isimli bir kadının hikayesini anlatıyor, hikaye 1930’lu yıllara dayanıyor.

Bağımsız geliştirici Out of the Blue tarafından geliştirilmesi devam eden oyun Call of the Sea, Raw Fury şirketi tarafından yayıncılığı üstlenilecek. Ayrıca Raw Fury’nin bir çok bağımsız geliştiricinin çok kaliteli oyunları yayınlamasıyla, sektörde tanıdığımız isimlerden birisi olma yolunda ilerliyor. Bu nedenle tüm oyuncular tarafından yeni yayınlanacak olan bu oyundan herkesin beklentisi oldukça yüksek olacaktır.

Call of the Sea Norah’ın hikayesi:

Geçmiş bir döneme gidip benzersiz bir hikaye’ye eşlik etmeye hazır mısınız? Call of the Sea bizleri 1930 yıllarında Norah isimli kadının hikayesini yaşatacak. Norah, kaybetmiş olduğu kocasını bulmak için, maceralara atılacak ve bizde ona eşlik edeceğiz. Tüm olasılıklara rağmen büyük bir gayretle kocasının arayışını sürdüren Norah aynı zaman da geçmişte yaşamış gizemli bir medeniyetin sırlarını ortaya çıkartacak. Unreal Engine 4 oyun motoru ile geliştirilmeye devam eden oyun, yüksek grafikleri ve benzersiz hikayesi ise sizleri adeta büyüleyecek.

Bulmaca türevinde olan oyun, yüksek miktarda heyecan ve gerilim ile kombine edilmiş durumda. Hikayeye eşlik ederken ve oynarken çok sabırsızlanmanıza neden olabilecek detaylar dahil profesyonelce düşünülmüş durumda. Gizemli olayları ve hikayeleri araştırmayı aynı zaman da başarıyla sonuca ulaştırmayı seven oyun severler için kaçırılmayacak bir yapım diyebiliriz. Oyunun ilk olarak fragmanı yayınlanmış durumda, çıkış tarihi ise şuan da hala geliştirildiği için netlik kazanmış değil. Yalnız şunu belirtmekte fayda var ki oyun çıkış sağladığı zaman çok büyük ses getirecek türden.

Gizemli bilinmeyen onlarca şeye hitap eden bulmaca türevi oyun hakkın da düşüncelerinizi yorum kısmından bizlere bildirmenizi rica ediyorum. Sizce bu oyun tutar mı?

Call of the Sea sistem gereksinimleri (yüksek ayarlar)

  • AMD Ryzen 7 1700 ya da Intel i7-6700K işlemci,
  • 16 GB RAM,
  • AMD RX Vega 56 ya da Nvidia GTX 1070 / GTX1660Ti ekran kartı,
  • 20 GB boş alan,
  • 64 bit Windows 10 işletim sistemi

Call of the Sea yayınlanan ilk fragman:

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al