2 dk. Esporlab 21.01.2020

Captain Tsubasa Oyunu Çıkıyor!

Yeni Tsubasa oyunu, oyuncular ile buluşacak. Oldukça fazla hayran kitlesi olan Tsubasa, oyun ile buluşunca daha eğlenceli bir hal alacak gibi duruyor. Oyun geliştirme ve yayımlama şirketi olan Bandai Namco, yayınladığı fragman ile yeni oyunun çıkacağını kanıtladı. Durum böyle olunca Captain Tsubasa oyunu çıkıyor demek, bize kaldı.

Captain Tsubasa Oyunu Çıkıyor

Oyun geliştiricisine göre, oyun kontrolleri çok basit olacak ve oyuncular zaman içinde kendini geliştirebilecek. Bu açıklama, oyunun daha çok yetenek ağırlıklı olacağını gösteriyor. Aynı zamanda oyun, anime özelliklerini koruyacak ve estetik kaygıya dikkat edilerek çıkarılacak.

Oyunun çevrimiçi olarak karşımıza çıkması bekleniyor. Yani, karşılıklı olarak gerçek zamanlı maçlar oynanabilecek ve oyuncular, bu maçlarda yeteneklerini sergileyebilecek. Fantastik gollerin oyuna entegre şekilde gelmesi, yüksek ihtimaller arasında yer alıyor. Yeni Captain Tsubasa oyunu, Nintendo Switch, PlayStation 4 ve PC versiyonları için gelecek. Geliştirici firma tarafından açıklanan bilgiler bu şekilde. İlerleyen günlerde başka konsollarda ve platformlarda yer alması da muhtemel.

rise-of-champions

rise-of-champions

Oyunun tam adı; Captain Tsubasa: Rise of New Champions olacak. Tsubasa’nın ezeli rakipleri ve rekabet ettiği tüm takımlar, oyunda yer alacak. Durum böyle olunca bu rekabetten Tsubasa’nın takım arkadaşları da nasibini alacak ve oyun içerisinde bu karakterleri de görebileceğiz. Oyunun anime yapısına sadık kalınarak tasarlanacağı söylemiştik. Firma, tasarım yaparken animeye sadık kalınacak fakat moden yapılardan da yararlanılacak dedi. Bu da oyuncuların biraz aklını karıştırmış durumda. Oyun çıktığında nasıl olduğunu hep beraber göreceğiz. Oyun çıkışı demişken, oyunun çıkış tarihi henüz netleştirilmedi. Sadece hangi dillerde çıkacağı belli. Oyuna entegre şekilde yer alacak diller; İngilizce, Portekizce ve İspanyolca olacak. Bunun dışında seslendirmeler isteğe bağlı olacak ve hem İngilizce hem de Japonca seslendirme tercih edilebilecek.

Tsubasa hayranları, yeni oyun için oldukça heyecanlı. İlerleyen günlerde oyunla ilgili daha çok bilginin ortaya çıkması bekleniyor. Özellikle oyunun sistem gereksinimleri ve oyun içinde yer alacak modlar fazlasıyla merak ediliyor. Oyun ile ilgili haberleri sizlerle paylaşıyor olacağız. Tüm detaylar için bizi takip etmeniz yeterli olacak. İyi oyunlar!

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al