1 dk. Serkan KÖSE 02.02.2022

CD Projekt Red 2022 Yılında İki Oyun Geliştirecek

CD Projekt RED CEO’su olan Adam Kicinski tarafından açıklanana göre stüdyo 2022 yılı içerisinde aynı anda iki adet AAA kalitede oyun geliştirmek istiyor.

CD Projekt RED patronu Adam Kicinski, ISBtech kaynağı ile yapılan röportajda stüdyonun yıl boyunca farklı bir hedefi olduğunu belirtti. Röportajda eşzamanlı olarak AAA seviyesinde oyun geliştirileceğini aktardı.

CD Projekt Red 2022 Yılında Eşzamanlı Olarak İki Oyun Geliştirmek İstiyor

CEO Adam Kicinski röportajında “İki AAA projesinin eşzamanlı geliştirilmesi, bu yıl için stratejik hedefimiz. Diğer şeylerin yanı sıra “çevik metodolojide “çalışarak belirli bir ürünün geliştirmenin kontrol edilmesini daha verimli hale getirmek istiyoruz. Ek olarak, geliştirme ekiplerimizi desteklemek için yeni ve yetenekli insanları işe almayı amaçlıyoruz. Önümüzdeki yıllarda dinamik bir şekilde büyüyecek olan Vancouver’daki yeni ekibin desteği de çok değerli olacak.” ifadelerini kullandı.

Kicinski, röportajında ayrıca “Bu kesinlikle CD Projekt Red’in en büyük projesi – Night City’nin güçlü, yaşayan evreninin yaratılmasında 5.000’den fazla kişi yer aldı. Oyunun bütçesi de bizim için rekor kırıyordu ve tarihinin en büyük oyunlarıyla karşılaştırılabilir. Hemen hemen her yaratıcı açıdan tamamen yeni bir seviyeye ulaşmaya çalıştık – tıpkı piyasaya sürdüğümüz The Witcher üçlemesinin her oyununda yaptığımız gibi. Bu başlığa başka bir oyundan daha fazlası olarak yaklaştık. Öte yandan Cyberpunk’ın piyasaya sürülmesi bize çok şey öğretti. Değişim için bir itici güç ve motivasyon oldu. Stüdyonun devam eden dönüşümünün gelecekte bizi daha iyi hale getireceğine inanıyoruz.” açıklamalarında bulundu.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al