2 dk. Serkan KÖSE 12.04.2021

Çin Merkezli Redmi Oyun Odaklı Akıllı Telefon Geliştiriyor

Çin merkezli Redmi oyun odaklı akıllı telefon modelinin geliştirilmesine başladı. İşte Redmi’nin oyun odaklı akıllı telefon modeline dair ilk bilgiler.

Dünyanın en büyük akıllı telefon üreticilerinden birisi olan Redmi’nin bir süredir yeni bir akıllı telefon modeli üzerinde çalıştığı biliniyordu. Redmi’nin yeni akıllı telefonunun oyun odaklı bir akıllı telefon modeli olacağı ortaya çıktı. Redmi’nin duyuru tarihinin yaklaşmasıyla birlikte duyurulacak olan akıllı telefon modelinin detaylarına dair de yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Akıllı telefon modellerine dair doğru sızıntıları ile adından söz ettiren Digital Chat Station tarafından aktarılan bilgilere göre Redmi’nin oyun odaklı akıllı telefonu Nisan ayının ortalarında ya da sonlarına doğru duyurulacak. Bilindiği üzere Redmi yetkilisi Wang Teng Thomas da akıllı telefon modelinin çıkışına dair benzer bir tarih aralığını işaret etmişti.

cin-merkezli-redmi-oyun-odakli-akilli-telefon-gelistiriyor

Redmi Oyun Odaklı Akıllı Telefon Özellikleri

Redmi’nin M2104K10C model numasına sahip oyuncular için özel olarak geliştirilen akıllı telefon modelinin kod adının Ares ( Yunan Mitolojisinde Savaş Tanrısı ) olduğu biliniyordu. İşlemci tarafında rakiplerinden birisi olan Realme Neo GT akıllı telefon modelinde olduğu gibi MediaTek Dimensity 1200 işlemcisi ile birlikte gelecek olan akıllı telefon modelinin bu anlamda oldukça güçlü bir performans sergileyeceğini söyleyebiliriz.

Oyun odaklı bir akıllı telefon olmasına rağmen modelin arkasında 64 megapiksel çözünürlüğe sahip Sony IMX686 ana sensör ile birlikte gelen dörtlü kamera kurulumuna sahip olacak. Boyutu bilinmiyor olsa da OLED ekran ve 65W hızlı şarj desteğine sahip 5.000 mAh kapasiteli bir batarya ile birlikte geleceği söylenen akıllı telefon modelinin fiyatının ise 300 ila 380 dolar arasında olması bekleniyor. Modelin diğer özelliklerinin ilerleyen günlerde netleşmesi bekleniyor.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al