1 dk. Serkan KÖSE 11.09.2021

CoD : Mobile Undead Siege Modu 8. Sezonda Olmayacak

Call of Duty’nin sevilen mobil oyunu olan Call of Duty Mobile oyununun yeni sezonu Eylül ayının sonunda başlayacak. Yeni sezonda ise Undead Siege Modu olmayacak. 

Bilindiği üzere CoD: Mobile oyununun oyuncu topluluğunda oyuncular aylardır zombi modu taleplerini oyunun yapımcısı olan Activion’a iletiyordu. Activision ise oyuncuların bu taleplerini Call of Duty Mobile’ın altıncı sezonunda yerine getirmişti. Undead Siege modu olarak isimlendirilen bu modda oyuncular bir mobil üssü zombi ordularına karşı savunuyordu ve bu mod battle royale haritası olan Izole’da geçiyordu. 

Çok sayıda oyuncu bu modu büyük bir zevkle oynadığı için oyunun yapımcısı olan Activision’da bu modu yedinci sezona kadar uzatmıştı. Bu modu seven oyuncular için kötü haber geldi. Modun sekizinci sezonda olmayacağı ancak modun dokuzuncu sezonda geri geleceği belirtildi. Oyunun sekizinci modu ise Eylül ayının sonunda başlayacak. 

Call of Duty Mobile oyununda sezonlar yaklaşık bir ay devam ettiği için Zombies modunun tekrar oyuna eklenmesi için oyuncular bir aydan fazla daha beklemek zorunda olacak. Oyunun yapımcısı olan Activision, modun dokuzuncu sezonda çok daha fazla içeriklele birlikte geri döneceğini de belirtti. 

Call of Duty Mobile Undead Siege Modu Neler İçeriyor?

Undead Siege modu temelde oyuncuların beş gün ve beş gece hayatta kalmasını içeriyor. Gün boyunca, zombiler dağılmış ve satıca çok az oldukları için oyuncular da haritalar malzeme ve kaynaklar için haritayı keşfediyordu. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al