1 dk. Serkan KÖSE 15.07.2021

Company of Heroes 3 Duyuruldu

Strateji türünü sevenlerin büyük bir ilgiyle oynadıkları Company of Heroes oyun serisinin yenisi duyuruldu. İşte oyuna dair bilgiler haberimizde. 

Yayıncılığını SEGA’nın yaptığı, geliştiriciliğini ise Relic Entertainment’ın yaptığı strateji türünün başarılı oyunlarından olan Company of Heroes’un yeni oyunu Company of Heroes 3 duyuruldu. 

Kısa bir süre önce Relic Entertainment’ın Twitch üzerinden yaptığı canlı yayın esnasında yeni oyun duyuruldu ve oyunun sinematik fragmanı ve bir oynanış videosu da paylaşıldı. 

Oyunun şu andan itibaren oynanabilir bir demosu da şu andan itibaren erişime açıldı. Buradaki sayfadan ücretsiz olarak üye olan oyuncular oyunun demosunu deneyebilir. Company of Heroes 3 oyununun çıkış tarihi ne yazık ki bilinmiyor olsa da oyunun 2022’nin sonlarında PC için çıkacağı belirtildi. Oyunun Steam sayfasına ise bu linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

Serinin üçüncü oyunu 2. Dünya Savaşı temasına sahip olacak ve Kuzey Afrika ve İtalya’ya odaklanacak. Geliştirici ekip ilk oyunun tarzına yakın bir oyun geliştirmek için uğraştıklarını belirtti. Oyun Relic’in tescilli Essence Engine oyun moturu ile geliştirilecek bu da bizlere yıkılabilir bir çevre sunacak. Üçüncü oyunun serinin en büyük tek oyunculu moduna sahip olacağı söyleniyor. 

Company of Heroes 3 Sinematik Fragman 

Company of Heroes 3 Oynanış Videosu

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al