1 dk. Serkan KÖSE 05.10.2021

Crysis Remastered Trilogy Son Fragmanı Yayınlandı

Geliştiriciliğini ve yayıncılığını yerli oyun stüdyosu olan Crytek’in yaptığı Crysis Remastered Trilogy’den son fragman geldi. 

Geçtiğimiz aylarda Crytek tarafından yapılan duyuru ile duyurulan Crysis Remastered Trilogy’nin çıkışına az bir süre kala oyundan son bir fragmanda yayınlandı. Paylaşılan fragmanda paketteki üç oyunun da yenilenmiş hallerini görebiliyoruz. Fragmanların oldukça sevindirici olduğunu söyleyebiliriz. 

Crysis Remastered Trilogy Çıkış Tarihi

Crysis Remastered Trilogy, 15 Ekim 2021’de PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Epic Games çıkış yapacak. Paket içerisinde Crysis Remastered, Crysis 2 Remastered ve Crysis 3 Remastered bulunacak.

Crysis Remastered Trilogy paketi PlayStation 4 ve Xbox One platformları için perakende olarak satışa çıkacak. Bu sayede PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Epic Games üzerinden her oyunu ayrı ayrı satın alınabilecek. 

Paketin PlayStation 5 ve Xbox Series X sürümleri ise 1080p ve 4K görüntü kalitesinde 60 FPS görüntü sunacak. Oyunun tanıtım fragmanını ise haberimizin sonundan izleyebilirsiniz. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al