1 dk. Serkan KÖSE 25.08.2021

Crysis Remastered Trilogy’den Grafik Karşılaştırma Videosu Geldi

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Crytek’in üstlendiği Crysis Remastered Trilogy’den merakla beklenen grafik karşılaştırma videosu geldi. 

Crysis severlerin bir süredir beklediği Crysis Remastered Trilogy hatırlanacağı üzere geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu. Serinin remastered oyunlarının duyurulmasının ardından yeni oyunların nasıl görüneceğini merak etmeye başlamıştı. Çıkış tarihi yaklaşan oyunların görüntü kalitesini gösteren video sonunda yayınlandı. Crytek tarafından paylaşılmış olan resmi videoda Crysis 2 ve Crysis 3 oyunlarının PlayStation 3 oyun konsolunda nasıl göründüğünü ve yeni oyunların PlayStation 5 oyun konsolunda nasıl göründüğü net bir şekilde görülebiliyor. Her iki oyunda hatırlanacağı üzere grafik anlamında döneminin en iyi oyunları arasında yer alıyordu. Remaster sürümlerinin de yeni nesil konsolda muazzam göründüğünü söyleyebiliriz. 

Crytek’in bir süredir üzerinde çalıştığı Crysis Remastered Trilogy’nin ışın izleme desteği sunacağını da belirtelim. Ancak yalnızca PC’de sunacak. Bu yüzden ışıklandırma konusunda PC’de daha güzel bir görüntü beklemek daha doğru olacaktır. 

Crysis Remastered Trilogy isimli bu paket ilk oyun hariç Crysis 2 ve Crysis 3 oyunlarını içeriyor. Net bir çıkış tarihi olmayan oyunların sonbahar aylarında satışa sunulması bekleniyor. Satışa sunulacak oyunlar PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC için de çıkış yapacak. Söz konusu karşılaştırma videosunu haberimizin sonunda bulabilirsiniz. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al