1 dk. Serkan KÖSE 19.06.2021

CyberPunk 2077 1.23 Güncellemesi Yayınlandı

CD Projekt RED’in tartışmalı oyunlarından olan CyberPunk 2077’nin düzeltilmesi için güncellemeler yayınlanmaya devam ediyor. CyberPunk 2077’nin 1.23 güncellemesi yayınlandı.

Geliştiriciliğini ve yayıncılığını CD Projekt RED’in üstlendiği CybeyPunk 2077, sorunlu çıkışının ardından güncellemelerle daha iyi hale gelmeye devam ediyor.

CyberPunk 2077’nin resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamaya göre CyberPunk 2077’nin 1.23 güncellemesi yayınlandı. Güncelleme şu anda PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S ve Google Stadia için erişilebilir durumda. Güncellemenin PC boyutu ise 3 GB olarak görülüyor. Oyunun diğer güncellemelerinde olduğu gibi bu güncelleme de oyunu daha stabil hale getiriyor ve bazı spesifik sorunları çözüyor.

CyberPunk 2077 1.23 Güncellemesi

Güncellemenin detaylarına bakıldığında oyunun açık dünya ve görevleri ile ilgili pek çok düzeltme bulunuyor. Bu güncellemenin spesifik olarak bunlara yöneldiğini söylemek mümkün. Oyunun açık dünya görev düzeltmelerinin yanında oynanış ve görsellikle ilgili düzeltmeler de bulunuyor. Oyunun son güncellemesi ayrıca PC ve Xbox oyun konsolu için de bazı düzeltmeler içeriyor. Güncellemenin tüm detaylarına bu linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Bilindiği üzere CyberPunk 2077 oyunu 21 Haziran tarihinde PlayStation Store’a tekrardan ekleniyor. Bu nedenle güncellemenin önceden gelmesi oyuncular için önemliydi. Oyunun çıkışının üzerinde 7 ay geçmesine rağmen bu kadar çok hata düzeltmelerinin olduğu güncellemelerin çıkması elbette ki çok üzücü. Dileriz CD Projekt RED oyunu en kısa sürede olması gerektiği haline geri döndürebilir.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al