2 dk. Esporlab 07.05.2020

Cyberpunk 2077, Karakterinizin Cinsel Organını Düzenleyebileceksiniz

Cyberpunk 2077 hakkında açıklamalarda bulunan Eğlence Yazılımı Derecelendirme Kurulu (ESRB) bir çok detaya yer verdi. Oyunun bünyesinde çok fazla hassas içeriklerin ve sahnelerin yer aldığı aynı zamanda oyunda ki karakterinizin cinsel organını özelleştirebilmenizin mümkün kılındığını belirtti.

Eğlence Yazılımı Derecelendirme Kurulu’na (ESBR) yapmış olduğu incelemeler sonucunda verdiği detaylar ise oldukça şaşırtıcı bir durumda. Cyberpunk 2077 oyunu, oynayacağınız karakterin cinsel organını tamamen sizin düzenlemenize olanak tanıyacak değerlendirmesinde bulundu. Yapmış oldukları resmi açıklama tam olarak şöyle: “Oyun, çıplaklık ve cinsel materyal içerir: Oyuncular bir karakter seçebilir ve onu kişiselleştirebilir; özelleştirme göğüslerin, kalçaların ve cinsel organların tasvirlerinin yanı sıra çeşitli şekil ve kombinasyonlarda cinsel organ içerebilir.”

Cyberpunk 2077’de yürüttüğümüz tahminlerde oyunda cinsel içeriklerin olabileceğini tahmin edebiliyorduk. Derecelendirme kurumu ise incelemelerde bulunduktan sonra Cyberpunk 2077 için, oyuncuların diğer oyundaki karakterler ile cinsel aktiviteler yaşamasına izin verilecek açıklamaları yaptı. Ve oyunda cinsel içerikli olan sahnelerin birinci şahıs görüş açısı ile oynanabileceğini resmen doğruladı.

| Cyberpunk 2077, hassas içerik barındıran savaş sahneleri:

cyberpunk 2077

Aynı zaman da derecelendirme kurumunun yapmış olduğu bir açıklama ise oyunda belirli düzeyde savaş sahneleride yer alacak. Yalnız bu savaş sahnelerinde, yüksek seste silah sesleri, yaralanıp acı çeken çığlık atan insanlar, sağa sola kan sıçramaları gibi şeyleri barındıracak. Bazı savaş bölümleri sahnelerinde ise hassas içerikler yer alacak, açık göğüsler, yerde bulunan cesetlerin patlamış organları falan. Yapılan bu açıklamalar göz önüne alındığında, oyunun etkisi altında kalabilecek bir çok insanın olacağını şimdiden hissediyoruz.

Sadece bunlarla kalmıyor, oyun içerisinde uyuşturucu, alkol kullanımı ve küfür etme gibi olumsuz örnek oluşturacak davranışlarda yer alıyor. Buradan şu anlamı çıkarta biliriz ki, oyun genel kitleye asla hitap etmiyor ve bazı yetişkin kitlesi için bile uygun olmayabilir. Bu kadar büyük detaylara yer verilen oyun, zaten büyük ses getirecek onda hem fikiriz yalnız, oyunun yasaklanması gündem olabilir diye düşünüyoruz.


| Cyberpunk 2077 Sistem gereksinimleri

  • Intel Core i7-8700K 3.70Ghz işlemci
  • Skill Ripjaws V 2x16GB 3000Mhz CL15 bellek
  • ASUS ROG Strix Z370-I Gaming anakart
  • NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti ekran kartı
  • Samsung 960 PRO 512GB M.2 PCIe sabit disk
  • Corsair SF600 600W güç kaynağı
Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al