2 dk. Serkan KÖSE 30.03.2021

Cyberpunk 2077 Sorunlarını Çözecek Güncellemenin Detayları Paylaşıldı!

Cyberpunk 2077 sorunlarını çözecek olan güncellemenin detayları paylaşıldı. Yeni güncelleme 500’ün üzerinde yeniliği beraberinde getiriyor. 

2020 yılının en çok beklenen oyunlarından birisi olan Cyberpunk 2077 büyük bir ertelemenin ardından yıl sonunda yayınlanmıştı. CD Projekt RED’in geliştirdiği Cyberpunk 2077 oyunu büyük sorunlarla birlikte çıkmıştı. Dolayısıyla bu sorunlar oyuncuların canını sıkmıştı. CD Projekt RED Cyberpunk 2077 oyununun bu sorunların çözümü için ek güncellemeler yayınlanacağını açıklamıştı. Oyunun yapımcısı şimdi de Cyberpunk 2077 oyununun en büyük güncellemesi olan 1.2’nin tüm detaylarını paylaştı. 

Cyberpunk 2077 oyununun çıkışının ardından sonra duyurulmuş olan bu güncelleme, bilindiği üzere eski nesil oyun konsollarındaki tüm performans sorunlarını ortadan kaldıracak ve hataları giderecek. Son olarak oyunun yeni güncellemesi de pek çok yenilik getireceği açıklanmıştı. Kısa bir süre önce oyunun yapımcısı olan CD Projekt RED güncellemenin tüm detaylarını paylaştı. 

Cyberpunk 2077 Sorunlarını Çözecek Güncellemenin Detayları

Yeni güncellemenin araba sürme ve polislerin harekete geçme süresi gibi pek çok sorunu çözeceği önceki günlerde açıklanmıştı. Güncelleme ile gelecek 500’ün üzerinde değişiklikte açıklandı. Güncelleme ile birlikte AMD grafik kartları için de oyuna ışın izleme desteği eklenecek. Yenilikler içerisinde ayrıca her konsol için ayrı ayrı yenilikler ve düzeltmeler, oynanış anlamında değişiklikler, oyun içi görevlerde düzeltmeler, açık dünya ile ilgili pek çok geliştirme ve düzeltmeler, oyun sinematikleri ile ilgili düzeltmeler ve değişiklikler, ses ve animasyonlar ile ilgili düzeltmeler ve çok daha fazla düzeltme bu güncelleme ile birlikte geliyor. 

cyberpunk-2077-sorunlarini-cozecek-guncellemenin-detaylari-paylasildi

Güncellemenin ardından oyuncuların aklındaki en büyük sorunlardan birisi de Cyberpunk 2077 oyununun PlayStation Store’a gelip gelmeyeceği. Bilindiği üzere Cyberpunk 2077 oyununun PlayStation Store üzerinden kaldırılması üzerinden 100 gün geçti ve her iki taraftan da resmi bir açıklama gelmedi. Yeni güncelleme ile birlikte oyunun tekrardan PlayStation Store’a eklenmesi bekleniyor. 

Güncellemenin ne zaman geleceği konusunda herhangi bir açıklama yapmayan CD Projekt RED’in güncellemeyi daha önce Mart ayı içerisinde yayınlayacağı açıklanmıştı. Bu sebeple güncellemenin kısa bir süre içerisinde yayınlanması oldukça muhtemel. Oyuna 500’ün üzerinde değişiklik getirecek olan güncellemenin gidereceği sorunlar ve getireceği yenilikleri bu linke tıklayarak görebilirsiniz. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al