1 dk. Serkan KÖSE 18.08.2021

Cyberpunk 2077’nin 1.3 Güncellemesi Ve İlk Ücretsiz DLC’si Yayınlandı

Geliştiriciliğini ve yayıncılığını CD Projekt RED’in yaptığı son dönemlerin en tartışmalı oyunlarından birisi olan Cyberpunk 2077 oyununun ilk ücretsiz DLC’si ve 1.3 güncellemesi yayınlandı. 

Bilindiği üzere CD Projekt RED bu gelişmeleri daha önceden paylaşmış ve kısa süre içerisinde bu güncellemenin çıkacağını ve ilk ücretsiz DLC’nin de yayınlanacağını açıklamıştı. Güncelleme şu anda PC, PlayStation 4/5, Xbox One, Xbox Series X/S ve Stadia için şu anda erişilebilir durumda. Güncellemenin PC tarafındaki boyutu ise 36.3 GB olarak görülüyor. 

Cyberpunk 2077 1.3 Güncellemesi

1.3 yamasına baktığımızda yine onlarca şeyin yenilendiğini ve geliştirildiğini görebiliyoruz. Öncelikle yama oyunu daha stabil bir hale getirmeyi amaçlıyor ve birçok hatayı gideriyor. Ayrıca mini haritanın da daha düzeldiğini görüyoruz. Güncelleme; oynanış, grafikler, animasyonlar ve görevler odaklı duruyor. Tüm güncelleme detaylarını burada bulabilirsiniz.

Cyberpunk 2077 İlk Ücretsiz DLC

Oyunun ilk ücretsiz DLC’si The Witcher 3’teki gibi yalnızca kozmetik odaklı olacak. Ancak daha önce de belirtildiği gibi mini görevlerin olacağı ve daha fazla kozmetik eşyanın ekleneceği DLC’ler de ilerleyen süreçte ücretsiz olarak gelecek. Ayrıca daha da ilerleyen süreçte aynı The Witcher 3’te olduğu gibi büyük bir hikaye genişlemesi sunulacak. İlk DLC şu şekilde:

Johnny Silverhand’in Alternatif Görünümü

Katmanlı Syn-Leather Deltajock Ceket ve Luminescent Punk Ceket

Archer Quartz “Bandit” (Yeni Araç)

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al