1 dk. Serkan KÖSE 07.06.2021

Days Gone Geliştiricinden Yeni PlayStation 5 Oyunu Geliyor

Yayıncılığını Sony’nin üstlendiği ve geliştiriciliğini ise Bend Studio’nun yaptığı Days Gone oyunu PlayStation 4’ün tartışmalı oyunları arasında yer alıyor. Oyunun devam oyunu gelip gelmeyeceği şimdilik belirsizliğini korurken geliştirici yeni bir PlayStation 5 oyunu üzerinde çalışıyor.

PlayStation 4 oyun konsolu için çıkan ve Sony’nin istediğini bulamadığı oyunlar arasında yer alan Days Gone oyununun devam oyunu şimdilik gelmeyecek gibi görünüyor. Ortaya çıkan son bilgilere göre ise Days Gone oyununun geliştiricisi olan Bend Studio yeni bir oyun üzerinde çalışmaya başladı.

Bend Studio Açık Dünya Bir Oyun Geliştiriyor

PlayStation Studios başkanı olan Hermen Hulst tarafından PlayStation Blog üzerinde yayımlanan bir röportajda Days Gone oyununun geliştiricisi olan Bend Studio’nun yeni bir açık dünya oyunu geliştirdiğinin haberi verildi. Geliştirilen bu oyun yeni bir IP olacak, yani daha önce görülmemiş bir yapım olarak oyun severlerle buluşacak. Hulst tarafından yapılan açıklamaya göre Days Gone’da yaratılan açık dünya dinamikleri bu oyun ile birlikte geliştirilecek.

Hulst’un bu açıklamalarından başka elimizde geliştirilen oyuna dair ne yazık ki daha fazla bir bilgi bulunmuyor. Geçtiğimiz aylarda Bloomberg tarafından yapılan bir haberde Sony’nin Days Gone 2 oyununu iptal ettiği ve stüdyonun yeni bir oyun geliştirmeye başladığı açıklanmıştı. Bu haberin doğruluğu Hulst’un açıklamaları ile kesinleşiyor.

 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al