1 dk. Serkan KÖSE 06.09.2021

Death Stranding 2 Geliyor

Yayıncılığını 505 Games’in üstlendiği ve geliştiriciliğini ise Hideo Kojima’nın şirketi olan Kojima Productions’ın yaptığı Death Stranding oyununun devam oyunu için görüşmelere başlandığı bilgisi geldi.

2019 yılında ilk olarak PlayStation özel oyunu olarak çıkan Hideo Kojima’nın yönetmenliğini yaptığı Death Stranding oyunu oyun severler tarafından tam not almıştı. Oyun daha sonrasında PC için de çıkmış ve PC oyuncuları tarafından da sevilmişti. Oyunun devamının gelip gelmeyeceği merak konusu iken oyun hakkında önemli haberler gelmeye başladı.

Death Stranding 2 İçin Görüşmeler Başladı

Geçtiğimiz günlerde bir röportaj gerçekleştiren ilk oyunun kahramanı olan başarılı aktör Norman Reedus, “Sanırım Death Stranding 2 oyununu yapacağız” dedi. Reedus açıklamasında ayrıca oyun için görüşmelerin başladığını belirtti. Bu durum aslında iki şeyi ortaya çıkartıyor. Bunlardan ilki yeni oyunun geliştirildiği ve ikincisi ise devam oyununda Norman Reedus’u yine görecemiz.

Death Stranding oyunu oynanış olarak farklı deneyimler sunan ve Kojima’nın en iyi projelerinden birisi olarak arşivimizdeki yerini almıştı. Hikaye anlatımı konusunda başarılı bir iş çıkartan Kojima’nın bir süredir yeni bir oyun üzerinde çalıştığı biliniyor. Bu oyunun ne olduğu şimdilik açıklanmamış olsa da Kojima’nın yeni oyununun Xbox’a özel olma ihtimali de bulunuyor.

 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al