2 dk. Serkan KÖSE 08.09.2021

Death Stranding Director’s Cut Son Fragmanı Yayınlandı

Yayıncılığını Sony’nin üstlendiği ve geliştiriciliğini ise Kojima Productions’ın yaptığı Death Stranding oyununun uzun süredir beklenen Director’s Cut versiyonundan son fragmanı da paylaşıldı. 

Son fragmanın en önemli yönü ise fragmanın oyunun başındaki isim olan Hideo Kojima tarafından hazırlanmış olması. Bu nedenle bu fragman uzun süredir merak ediliyordu. Pek çok yeni içerik ile birlikte gelecek olan oyun 24 Eylül 2021 tarihinde PlayStation 5 için çıkış yapacak. 

Death Stranding Director’s Cut Son Fragman

Death Stranding Tanıtım Yazısı

Efsanevi oyun yapımcısı Hideo Kojima’dan çığır açacak bir tecrübe geliyor. Şimdi bu nihai DIRECTOR’S CUT sürümüyle PS5 için genişletildi ve güçlendirildi. Gelecekte, Ölüm Kıyısı olarak bilinen gizemli bir fenomen, ölüler ve yaşayanlar dünyası arasında bir kapı açtı. Bunun sonucunda, ıssız bir toplumun parçalara ayrıldığı dünyada diğer taraftan gelen biçimsiz yaratıklar kol gezmeye başladı. Sam Bridges olarak görevin, yıkıma uğramış bir Amerika’da hayatta kalan son kişileri birbirine bağlayarak insanlığa umut vermek. Parçalanmış dünyayı adım adım bir araya getirebilir misiniz?

PS5 konsolu için güçlendirildi

Bu nihai DEATH STRANDING tecrübesinde gelişmiş dövüş, daha fazla karakter eylemi ve özel oyuncu mücadeleleri* için getirilen rekabetçi bir derece sistemiyle Sam Bridges‘ın karşılaştığı zorluklarla yüzleşin.

Genişletilmiş içerik

Geniş bir alandaki yeni görevler aracılığıyla genişletilmiş bir hikâyeyi deneyimleyin. Ek silahlardan ve araçlardan yararlanın, yeni düşman türleriyle mücadele edin ve ekstra görevler ile mini oyunlar içeren Poligon ve Yarış Pisti gibi yeni yerleri keşfedin.

Benzersiz Sosyal Bağ Sistemi

Dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla bağlantı kurun.* Kendi dünyanızdaki ve başkalarının dünyasındaki yapıları yeniden inşa etmek için değerli kaynaklar bağışlayın ve katkılarını ödüllendirmek için, dünyanızda beliren oyuncu yapılarını desteklemek için beğeni atın.

PS5 özellikleri

  • Dokunsal geri bildirim: DualSense™ kablosuz kontrol cihazının dokunsal geri bildirimiyle çevresel efektleri deneyimleyin.
  • Uyarlanabilir tetikler: Meşhur uyarlanabilir tetik direnci sayesinde DEATH STRANDING dünyasına daha da yakın olun.
  • Uyumlu kulaklıklarda Tempest 3D AudioTech: 3D Ses ile ses efektlerini gerçek gibi duyun (uyumlu kulaklık gerekir).
  • Hızlı yükleme: PS5 konsolunun ultra hızlı SSD’si ve neredeyse anlık yükleme süreleriyle aksiyona balıklama dalın.
  • Çarpıcı görseller: İki görsel moddan birini seçin. – Uyarlanmış 4K sunan ve 60 fps’ye kadar çıkan Performans Modu veya gerçek 4K çözünürlük sunan Ayrıntılı Modu. İkisi de ultra geniş ve HDR destekliyor.
Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al