1 dk. Serkan KÖSE 29.07.2021

Death Stranding PlayStation 4 ve PC’de Ne Kadar Sattı?

Hideo Kojima’nın son oyunu olan Death Stranding’in PlayStation 4 ve PC platformunda ne kadar sattığı belliği oldu. 

Özellikle Metal Gear Solid serisi ile birlikte adından söz ettiren en sevilen oyun geliştiricilerinden birisi olan Hideo Kojima bilindiği üzere son olarak Death Stranding ile karşımıza çıkmıştı. Bu oyunun ne kadar sattığı yine oyunun yapımcısı olan Kojima Productions şirketinin yetkililerinden olan Jay Boor’un açıklamasıyla ortaya çıktı. Death Stranding oyunu çıkış yaptığı 2019 yılından bugüne toplamda 5 milyon kopya satmayı başardı. 

Konu hakkında Kojima Productions Yayın Müdürü Jay Boor, “Kojima Productions çatısı altında geliştirilen ilk oyun olan Death Stranding oyunu satış açısından baktığımızda oldukça iyi bir performans sergileyerek, 2021 yılı itibariyle PC ve PlayStation 4 oyun konsollarında toplamda 5 milyon kopya satmayı başardı.” dedi.

Death Stranding’in PC sürümünün optimizasyonu için Decima isimli oyun motoru kullanıldı. Bu motor genellikle Sony’nin PlayStation oyunlarını PC’ye getirmek için kullandığı oyun motorlarından birisi. Death Stranding oyunu ayrıca PC’ye geldikten sonra oyuna DLSS 2.0 desteği de gelmişti. Oyunun yeni içerikler sunacak olan Death Stranding Director’s Cut Eylül ayında PlayStation 5’e geliyor. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al