1 dk. Serkan KÖSE 07.04.2021

Diablo 2 Teknik Alfa 8 Nisan Tarihinde Başlıyor

Diablo 2 Teknik Alfa 8 Nisan tarihinde başlıyor. Teknik Alfa başlamadan önce kaydolduğunuzdan emin olun.

Oyunun 8 Nisan tarihinde başlayacak olan Teknik Alfa sürümü ile birlikte oyuncular Diablo II: Resurrected deneyimi hakkında ilk bilgilerini edinmeye başlayabilecekler. Oyunun tam sürümü 2021 yılının sonlarında doğru yayınlanacak olsa da oyunun çıkış tarihi hakkında net bir açıklama Blizzard Entertainment tarafından yapılmadı. Ancak kısıtlı oyuncu kitlesi ile yapılacak olan bu test ile birlikte oyunun tam sürümünün nelere sahip olacağına dair fikir edinmek mümkün olacak.

Diablo 2 Teknik Alfa 8 Nisan Tarihinde Başlayacak

Bu alfa test döneminde oyuncular Barbarian, Amazon ve Sorceress olmak üzere üç sınıf arasından seçim yaparak oyunu deneyimleyebilecek. Bu test süreci 12 Nisan tarihine kadar devam edecek olsa da oyunun ilerleyen dönemlerde daha fazla test dönemi olacağı ve oyuncuların bu test dönemlerine de katılabilecekleri açıklandı.

diablo-2-teknik-alfa-8-nisan-tarihinde-basliyor

Sizlerde Diablo serisinin yeni oyununun test sürecine katılmak istiyorsanız, oyunun internet sitesine girip teknik alfaya katılmak için bu talimatları izleyebilirsiniz. Başvurunuzu tamamladıktan sonra oyuncular seçilip seçilmediklerini görebilecek.

Diablo 2 oyunu serinin en iyi oyunlarından birisi olarak görülüyor ve oyuncular tarafından büyük bir saygı görüyor. Oyunun yenilenmiş sürümü tüm özelliklerini ve hikayesini ilk sürümü ile aynı tutacak ancak bunu daha kaliteli ve iyi grafiklerle birlikte sunacak. Diablo II: Resurrected oyunu çıkışını gerçekleştirdiğinde Lord of Destruction genişletme paketi de erişilebilir olacak. Oyunu daha önce tamamlamış oyuncular save dosyasını yeni oyuna ekleyebilecek ve bu sayede karakterini yeni oyunda oynayabilecek.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al