2 dk. Serkan KÖSE 03.11.2021

Diablo 4 ve Overwatch 2 Oyunlarından Kötü Haber Geldi

Ünlü oyun stüdyosu Activision Blizzard’ın merakla beklenen oyunları Diablo 4 ve Overwatch 2’den kötü haber geldi. 

Yılın merakla beklenen oyunlarından birisi olan Diablo 4 ve Overwatch 2 oyunları 2019 yılında duyurulmuştu. Activision Blizzard mali raporunda oyunlar hakkında kötü gelişmeyi de paylaştı. Pek çok oyun pandemi nedeniyle ertelenirken, bu oyunların ertelenmesinin nedeni ise farklı. 

Activision Blizzard tarafından yapılan açıklamada oyunların çıkış tarihinin ertelendiğini açıkladı. 

Oyunların Çıkış Tarihi Belirsiz Bir Tarihe Ertelendi

Şirket adına açıklama yapan Activision Blizzard Baş İşletme Sorumlusu Daniel Alegre konu hakkında şunları söyledi;

“Blizzard’da ve markalarımızda, etkisi yüksek olan bazı kilit rollerde yeni liderler ile beraber çalışmaya başladık. Bu sebeple sizlerin de merakla beklediği Blizzard’ın gelecek yıl için planladığı içeriklerin bazılarının tam performansını ortaya koyması için geliştirme sürecine devam etmesi gerçeği ortaya çıktı. Hala daha bizler Blizzard olarak siz oyunculara gelecek yıl önemli miktarlarda içerik sunmayı hedefliyoruz.

Ancak Overwatch 2 ve Diablo 4 için başlangıçta ön gördüğümüz lansman tarihini erteleme kararı aldık. Bu markalar sektörde ki en çok beklenen iki oyun olarak karşımıza çıkıyor. Ekiplerimiz son çeyreklerde içerikleri tamamlamak için oldukça büyük adımlar attılar ve atmaya devam ediyorlar.

Oyunlarımızın lansman tarihinden sonra ekiplerimizin oyunları rahat desteklemesi için geliştirme aşamalarını tamamen bitirmeleri gerekiyor. Yaratıcı kaynaklarını daha da büyütmeleri için ekiplerimize biraz daha zaman vermek, oyunların topluluklarını uzun yıllar memnun etmelerini ve oyunun sürekli oynanmasını sağlayacağına inanıyoruz.”

Oyunların çıkış tarihi şimdilik açıklanmamış olsa da oyunların en erken 2022 ya da 2023 yılında çıkacağını söyleyebiliriz. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al