1 dk. Serkan KÖSE 01.07.2021

Diablo 4’ten Yeni Görseller Geldi

Yılın merakla beklenen oyunlarından birisi olan Diablo 4 oyunundan yeni görseller paylaşıldı. İşte oyunla ilgili yeni görseller.

Geliştiriciliğini ve yayıncılığını Blizzard Entertainment’ın üstlendiği oyun severlerin en sevdiği oyun serilerinden birisi olan Diablo’nun yeni oyunu olacak olan Diablo 4 ile ilgili yeni görseller paylaşıldı.

Oyunun henüz pre-alpha sürecinde olduğu bir dönemde paylaşılan görseller, Diablo 4 oyunundaki karakter yaratımına ve genel olarak karakterlerin görünümüne hızlı bir bakış atmamızı sağlıyor. Görsellere dikkatlice baktığımıza düşman tasarımlarından bir hayli enteresan olduğunu dile getirebiliriz. Görsellerde Half-Life’ı andıran örümcek kafalı canavarın da en dikkat çekici düşmanlardan birisi olduğu görülüyor.

En Detaylı Karakter Yaratma Diablo 4 Oyununda Olacak

Diablo 4 oyununun sanat yönetmeni olan John Mueller, karakter yaratma konusu hakkında bir hayli iddialı sayılabilecek bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göre Diablo 4 oyununda karakter yaratma bölümü, şu ana kadarki tüm Diablo oyundan daha ayrıntılı bir şekilde ele alınmış. Yayımlanan görsellerden de ufak farkların bile ne kadar değişiklikler yarattığını görebiliyoruz.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al