2 dk. Serkan KÖSE 17.05.2021

Discord Logosunu Değiştirdi İşte Discord’un Yeni Logosu

Oyuncuların sıklıkla kullandığı sohbet ve mesajlaşma uygulaması Discord logusunu değiştirdi. İşte Discord’un yeni logusu.

Son günlerde sık sık gündeme gelen Discord, kullanıcılarına yenilikler sunmaya devam ediyor. Kuruluşunun altıncı yıl dönümünde Discord, kullanıcılarının karşısına yenni bir logo ve yeni yazı tipi ile çıktı. Discord yeni bir başlangıç yapsa da görünüşe göre kullanıcıların büyük bir kısmı eski logoyu geri istiyor.

Özellikle oyuncular tarafından çok kullanılan ve pandemi ile birlikte en popüler iletişim uygulamalarından birisi olan Discord, altıncı yılına özel olarak yeni logosunu duyurdu. Değişiklikle birlikte logonun ana unsuru olan Clyde’ı daha fazla dostane görüyoruz. Geliştiriciler tarafından yapılan açıklamada ayrıca gülümseme ile Clyde’ın daha da sevimli bir hale geldiği belirtiliyor. Hemen altta ise logonun değişim sürecinde yapılan diğer taslak çizimlerinin bulunduğu bir görsel yer alıyor.

Discord geliştiricileri, yeni renk tonunun ise Discord’u eski tasarımına göre parlak ve canlı gösterdiği konusunda fikir birliği yakaladıklarını açıkladı. Şu andan itibaren yeni logo tasarımına geçen Discord bu anlamda tüm platformlardan eski logoya dair her şeyi kaldırdı. Kullanıcılar Discord’u kullandıkları platformlarda açarak yeni logo ile karşılaşabilecek.

Bir hayli kalabalık bir hayran kitlesi ile kullanıcısı olan Discord’un yaptığı bu değişikliğin kullanıcılar tarafından da nasıl tepki çektiği pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Discord kullanıcılarının yorumlarına göre kullanıcılar yeni logoyu sevemedi. Reddit platformu üzerinden yapılan bir anket ise kullanıcıların bu tepkisini haklı çıkartıyor.

Reddit ve Twitter üzerinden pek çok kullanıcı da logonun değişimini amatörce bulup, yeni logo ile dalga geçiyor olsa da Discord’un bu kararından geri dönmesi beklenmiyor.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al