1 dk. Serkan KÖSE 27.11.2021

Discord M1 İşlemci Desteğini Beta Olarak Başlattı

Genellikle oyuncuların ve yayıncıların kullandığı iletişim uygulaması Discord, M1 işlemcisi kullanan Apple cihazlarına destek vermeyi beta sürümle başladı.

Amerika merkezli teknoloji devi Apple geçtiğimiz yıllarda ARM temelli yeni işlemcisi olan M1’i duyurmuş ve mobil cihazlar için yeni bir dönemi başlatmıştı. Apple’ın M1 işlemciye sahip cihazları yaygınlaşmaya devam ederken, bazı geliştiriciler M1 işlemcisini destekleyen uygulamalarını sunmadı.

Bu geliştiricilerden birisi de son dönemin yükselen iletişim uygulaması Discord. Dünya genelinde popülerliği her geçen gün artan Discord, sonunda M1 işlemci desteğini beta olarak sunmaya başladı.

Discord Beta Sürümle M1 Desteği Sunuyor

M1 işlemcisine sahip Apple cihazı kullanan kullanıcıların Discord uygulamasını kullanabilmesi için Discord’un beta uygulaması olan Discord Canary uygulamasını yüklemesi gerekiyor. Apple’ın M1 işlemcileri bilindiği üzere sunduğu yüksek performansının yanında düşük güç tüketimi ile biliniyor. Bu sebeple geliştiricilerin yazılımlarını M1 işlemciler için güncellemesi, M1 işlemcili Apple ürünleri kullanan kullanıcılar için önemli.

Discord’un yeni betasını kuran M1 işlemcili cihaz kullananlar, uygulamayı daha yüksek performans ve daha az güç tüketimi ile kullanabilecek. Uygulamayı bu linke tıklayarak indirebilirsiniz.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al