1 dk. Serkan KÖSE 13.11.2021

Discord NFT Entegrasyonunu İptal Etti

Kısa bir süre önce Discord’un kurucu ortağı ve CEO’su olan Jason Citron, Discord’un “Bağlantılar” ekranında yeni bir entegrasyonun ekran görüntüsünü Twitter hesabı üzerinden paylaşmıştı. 

Discord’un sunacağı bu yeni entegrasyon, kullanıcıların MetaMask ve WalletConnect uygulamaları Discord hesapları ile bağlamasına imkan tanıyordu. Yapılan bu paylaşım sonrasında Discord kullanıcıları platformda kripto para satın alma ve NFT satın alma işlemlerinin olacağını düşündü. 

Kullanıcıların bu duruma tepki göstermesinin ardından pek çok kişi özelliğin gelmesi durumunda CEO’nun paylaşımının altına Nitro aboneliklerini iptal edeceğini belirtti. 

Discord NFT Hamlesinde Geri Adım Attı

Kullanıcılardan gelen bu yoğun tepki sonrasında CEO Discord’un şimdilik böyle bir planı olmadığını belirterek bir anlamda geri adım attı. Takipçilerine düşüncelerini paylaştığı için teşekkür eder Citron, Discord’un “kullanıcıları spam, dolandırıcılık ve dolandırıcılıktan korumaya” odaklanacaklarını belirtti. 

Discord kullanıcıları yapılan bu açıklamadan da memnun kalmış görünmüyor. Pek çok kişi şirketin şu anda geri adım atsa bile ilerleyen süreçte bu özelliğin getirileceğini düşünüyor. Discord’un gelecekte kendi kripto para birimini duyurup duyurmayacağı ve NFT entegrasyonunu getirip getirmeyeceği şimdilik belirsizliğini koruyor. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al