1 dk. Serkan KÖSE 24.09.2021

Discord’a Önemli Bir Özellik Geliyor

Oyuncuların en çok kullandığı iletişim uygulamalardan birisi olan Discord’a yeni özellikler gelmeye devam ediyor. Discord kullanıcı deneyimini geliştirmek için yeni bir özellik getiriyor. 

Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde YouTube, Discord ve Rythm’deki popüler müzik botlarını kullanılmaz hale gelmişti. Botun geliştiricileri bunu beklediklerini ve bu nedenle başka bir proje geliştirdiklerini belirtti. 

Discord ise bu duruma karşı pasif bir adım izlemedi. Geliştirilen yeni özellikle, birlikte izle özelliği YouTube’a geliyor. Bu sayede kullanıcılar Discord üzerinden müzik dinleyip video izleyebilecek. 

Discord Birlikte İzle Özelliği Nedir?

Kullanıcıların arama gerçekleştirdikten sonra kullanabilecekleri birlikte izle özelliği, YouTube’a özel olarak geliştirilmiş durumda. Özellik kullanıcıların video arayarak ya da bağlantıları yapıştırarak çalışabiliyor. YouTube videolarından oluşan bir oynatma listesi oluşturulmasına da imkan tanınıyor. Discord ayrıca özelliğin kullanılırken çeşitli reklamlarda olabileceğini belirtiyor. 

Ekim Ayı Sonunda Tüm Kullanıcılara Sunulacak

Discord’un bu özelliği şimdilik test sürecinde olsa da özelliğin Ekim ayının sonunda tüm kullanıcılar için sunulması bekleniyor. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al