2 dk. Esporlab 20.03.2020

DOOM Eternal Erişime Açıldı! Fiyatı ve Sistem Gereksinimleri

Oyunseverleri mutlu eden bu haber, Bethesda tarafından açıklandı. DOOM Eternal, birçok platformda erişime açıldı. Hem fiyatı hem de sistem gereksinimleri ile oldukça söz edilen oyun, şimdiden birçok kişi tarafından oynanmaya başlandı. Durum böyle olunca DOOM Eternal fiyatı ve DOOM Eternal sistem gereksinimleri gibi birçok araştırma yapıldı. Bethesda ve ID Software’ın ortak ürünü olan DOOM Eternal, çeşitli platformlarda oynanabilecek. Sözü daha fazla uzatmadan DOOM Eternal’ın yer alacağı platformları açıklayalım.

DOOM Eternal Erişime Açıldı

Xbox One, PC, PlayStation 4 ve Google Stadia platformlarında oynanabilen oyun, oldukça kaliteli bir bilgisayara ve sağlam bir cüzdana ihtiyaç duruyor. Neden bu şekilde konuştuğumuzu birazdan anlamış olacaksınız.

Tek oyunculu oyun olan DOOM Eternal, diğer serilerinde olduğu gibi karşımıza çıkan yaratıkları öldürmek üzerine kurulmuş bir oyun. Doğaüstü yaratıklar, oyunun vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

DOOM Eternal Sistem Gereksinimleri

Bethesda tarafından DOOM Eternal sistem gereksinimleri açıklanmıştı. Oldukça yüksek sistem gereksinimleri isteyen oyun, düşük performanslı bilgisayara sahip olanları üzdü diyebiliriz.

Oyunun hem minimum hem de önerilen sistem gereksinimleri buluyor. Aşağıda yer alan gereksinimler, minimum sistem gereksinimleri için ihtiyaç duyulan özellikler.

Windows 10
8 GB RAM
AMD Ryzen 3 3,1 GHz ya da Intel Core i5 3,3 GHz
50 GB Depolama Alanı
GTX 1650 (4 GB), GTX 1060 (3 GB), GeForce GTX 1050 Ti (4GB), RX 470 (4 GB), AMD Radeon R9 290 (4 GB).

Oyunun ihtiyaç duyduğu işletim sistemi, RAM, işlemci, depolama alanı ve ekran kartı bu şekilde. Bilgisayar özellikleri düşük olan kişiler üzülmesin, Google Stadia kullanarak yüksek performans ile oyun oynabilirsiniz.

DOOM Eternal Fiyatı

Birçok farklı platformda yer aldığını söylediğimiz DOOM Eternal, birçok farklı fiyat ile karşımıza çıkıyor. Oyunu bilgisayarda oynamak istiyorsanız, Steam kullanmanız ve 199 TL olarak belirlenen ödemeyi yapmanız gerekiyor. Xbox One kullanıcısı iseniz Microsoft Store kullanmanız ve 470 TL ödemeniz gerekecek. En pahalı fiyat, PlayStation 4 ile karşımıza çıkıyor. DOOM Eternal’ı PS4 ile oynamak istiyorsanız, 469 TL ödemeyi gözden çıkarmanız gerekiyor.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al