1 dk. Serkan KÖSE 17.10.2021

Dragon Age 4 Oyununun Çıkış Yapacağı Cihazlar Açıklandı

Dragon Age 4 oyunu büyük bir gizlilikle geliştirilmeye devam ediliyor. Hakkında çok fazla bir şey bilmediğimiz oyunun hangi platformlar için çıkış yapacağını sonunda öğrendik. 

Yayıncılığını Electronic Arts’ın yaptığı ve geliştiriciliğini ise BioWare‘ın yaptığı Dragon Age 4 oyunu ile ilgili yeni bir detay ortaya çıktı. 

2017 ile 2020 yılları arasında oyununun geliştiricisi stüdyosu olan BioWare’da çalışan geliştirici tasarımcı Daniel Nordlander oyunun Dragon Age 4 oyunu ile ilgili önemli bir bilgi paylaştı. Oyun yeni nesil oyun konsollarına ve PC’ye çıkacak. Oyunun geliştirici eski nesil konsollarla uğraşıp vakit kaybetmek istemiyor. Bu bilgiler çeşitli kaynaklar tarafından da doğrulandı. 

Günümüzde pek çok oyun eski ve yeni nesil fark etmeksizin çıkış yapıyor. Ancak bazı oyun stüdyoları da oyunlarının daha yüksek performans sunabilmesi için bazı özellikleri sadece yeni nesil konsollara sunuyor ya da oyunları sadece yeni nesil konsollar için geliştiriyor. 

2023 yılında çıkış yağması beklenen Dragon Age 4 oyunu için yeni bilgilerin ilerleyen günlerde ortaya çıkması bekleniyor. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al