1 dk. Serkan KÖSE 01.05.2021

Dragon Quest Builders 2 Xbox Game Pass Kütüphanesine Ekleniyor

Dragon Quest Builders 2 Xbox Game Pass kütüphanesine ekleniyor. Peki Dragon Quest Builders 2 oyunu nasıl bir oyun?

Geliştiriciliğini ve yayıncılığını Square Enix’in üstlendiği açık dünya rol yapma oyunu olan Dragon Quest Builders 2 oyunundan Xbox sahiplerine ve Xbox Game Pass abonelerine çok güzel bir haber geliyor.

Kısa bir süre önce Square Enix’in sevilen oyunlarından birisi olan Dragon Quest Builders 2, oyunu Microsoft Store’da listelendi. Oyunun 4 Mayıs 2021 tarihinde çıkış yapacağı söyleniyor. Dragon Quest Builders 2 oyunu sadece Xbox’a gelmekle kalmayacak aynı zamanda Xbox Game Pass kütüphanesine de eklenecek gibi görünüyor. İlgili sayfaya bu linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Dragon Quest Builders 2 Xbox Game Pass’e Geliyor

Dragon Quest Builders 2 oyunu 2019 yılında Nintendo Switch, PlayStation 4 ve PC platformu için yayınlanan bir oyundu. Oyun kısa süre içerisinde oyuncular tarafından çok sevilmiş ve konuşulmuştu. Bu anlamda oyunun Xbox Game Pass servisine eklenmesi de oyuncular için sevindirici. Bu anlamda henüz resmi bir duyuru yapılmamış olsa da duyurunun kısa bir süre içerisinde gerçekleşmesi bekleniyor. Yapılacak olan duyuru ile birlikte oyunun PC için de Game Pass kütüphanesine eklenip eklenmeyeceği belli olacak.

dragon-quest-builders-2-xbox-game-pass-kutuphanesine-ekleniyor

Görünüşe göre Mayıs ayı Xbox Game Pass servisi kullanıcıları için yine dolu dolu geçecek bir ay olacak. FIFA 21 oyununun da EA Play aracılığı ile oyunculara sunulacağı da bu anlamda Game Pass kütüphanesine ekleneceği daha önceden duyurulmuştu.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al