2 dk. Esporlab 09.05.2020

Drox Operative 2 Erken Erişimle Steam’e Geliyor

Drox Operative 2 Erken Erişimle Steam’e Geliyor Galaksi’nin lideri olmak için uzay gemimiz ile aksiyon dolu dünya’ya dalacağımız Drox Operative 2, yapılan açıklamalara göre Steam’de erken erişime açılıyor. RPG olarak karşımıza çıkacak oyun beraberinde bir çok yeniliği de getiriyor. Drox Operative 2, Soldak Entertainment’in RPG uzay oyunu Steam platformunda yerini almak için, oyunun erken erişim tarihini oyunculara duyurdu. 2012 yılın’da piyasaya sürülen Drox Operative’nin yeni seri devamı olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Devasa büyüklükte bir uzay diyarında, çok oyunculu şeklinde oynayabileceğiz. Karşımızda onlarca rakip uzaylı ırk olacağından dolayı, zaman içerisinde sürekli savaşın ortasında olacağız. Müttefikler kurabileceğimiz ve karşı düşmanlara karşı savaşabileceğimiz ekip oluşturma şansına da sahibiz. Bu yüzden uzay geminizi geliştirmeniz oldukça önem taşıyor, bir çok uzaylı ırk bulunuyor bunlara yıldız gemimiz ile karşılık vereceğiz.

Devasa büyülükte galakside RPG deneyimleyeceğiz:

drox operative 2 steam

Drox Operative 2 karşımıza sadece savaştan ibaret çıkmıyor, çeşitli türden yaratıklar, gemi parçaları, özel görevler ve galaksi yarışları ile bambaşka bir deneyim sunuyor. Oyun içerisinde bir çok uzaylı ırk bulunuyor, bunlardan herhangi birine katılmanız durumunda karşınıza binlerce savaşacağınız uzay gemileri çıkıyor. Bu mücadele içerisinde tabiki yalnız değilsiniz, yanınızda her daim sizleri koruyacak müttefikleriniz de yer alıyor. Tüm herkese tek başınıza meydan okumak mı istiyorsunuz? o zaman, geminizi sürekli geliştirerek ölümcül yıldız gemisi olmasını sağlamalısınız. Ayrıca söylemeden geçmek istemiyorum, bu gemi ciddi anlamda çok havalı.

Oyunu çok oyunculu oynayabilirsiniz, yani arkadaşlarınız ile beraber ortak savaşlara katılabilir, etkinlikler de boy gösterebilirsiniz. Birinci seriye göre, grafikleri bakımından fazlasıyla iyileştirilmeler yapılmış durumda. Oyunda bir çok anlaşma modeli bulunuyor ve ne kadar çok anlaşma yaparsanız geminizi çok daha kolay hızlıca geliştirirsiniz. Şunu aklınızdan çıkartmayın, hedefimiz ölümcül yıldız gemisi inşa edebilmek.

Savaş deneyiminiz Drox Operative 2’de oldukça hızlı bir hale gelecek. Galaksi şavaşları konusunda farklı ve heyecan dolu bir deneyim yaşıyor olacaksınız. Galakside bulunan diğer ırklarda ki kişiler ile iletişim kurabilir ve etkileşime geçerek, kendi gelişiminizi arttırmak için onları kolayca kullanabileceksiniz. Yerel ırkınızda ki kişileri koruyabilir onlarla savaşlara katılabilirsiniz. 27 Mayıs 2020’de erken erişime açılacak olan Drox Operative 2 deneyimlemek isterseniz, buraya tıklayarak steam sayfasına gidebilirsiniz. Oyun hem Linux hemde Windows platformlarından oynanabilir kılınacak.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al