2 dk. Esporlab 18.01.2020

Dünyanın En İyi Açık Dünya Oyunları

Bilgisayar oyuncularının büyük bir bölümünün genelde tercihi Açık Dünya Oyunları tarafında olmaktadır. Oldukça eğlenceli ve bir o kadar da zevkli olan bu oyun kategorisinde ciddi oranda rekabet bulunmaktadır.  Oyun Konseyi olarak bu yazımız içerisinde Dünyanın en iyi açık dünya oyunları hakkında bilgi vermeye çalışacağız.

The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt

Dünyanın en iyi, en popüler açık dünya oyunu birçok kişiye göre The Witcher 3: Wild Hunt’dır. Özellikle Netflix dizisi sonrasında daha da popüler hale gelen bu oyunun milyonlarca kitlesi bulunmaktadır. Grafik konusunda oldukça başarılı olan bu oyun çevre dizaynları, görevleri tamamen kendisine özgü lan bu oyunu kesinlikle denemenizi öneriyoruz.

The Elder Scrolls V: Skyrim

The Elder Scrolls V: Skyrim

The Elder Scrolls V: Skyrim

Saatlerce, günlerce, aylarca hatta yıllarca oynasanız dahi bitmeyecek bir oyun hakkında konuşmak istiyoruz. Saatlerce oynasanız bile oyun içerisinde yeni NPC’ler keşfedebilir, yeni yaratıklarla karşılaşabilir, içinizde oyun oynama arzusunun alevlenmesini sağlayabilirsiniz. Oldukça güzel bir hikaye ve senaryoya sahip olan bu oyunu bir kere denediğinizde geri dönüşü yok. Kendinizi kontrol etmeyi öğrenmeniz gerekiyor.

The Legend Of Zelda: Breath Of The Wild

The Legend Of Zelda: Breath Of The Wild

The Legend Of Zelda: Breath Of The Wild

Bu oyunun gerçekten özel bir kitlesi, özel oyuncuları bulunuyor. Oldukça geniş ve bir o kadar da fazla içeriğe sahip olan bu oyunda sayısız görev ile karşı karşıya gelebilirsiniz. Oldukça güzel seyahat makinelerine sahip olan bu oyunda saatlerce yer alabilir, oynadığınız oyun saatinin farkında olmayabilirsiniz. Açık dünya konusunda oldukça güzel detaylara sahip bu oyunu kesinlikle deneyebilirsiniz.

Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V

Video oyun konusunda dünyanın en iyileri arasında yer alan GTA 5 aynı zamanda en iyi açık dünya oyunlarından da birisidir. Oldukça geniş bir haritaya sahip olan bu oyunda saatlerce vakit geçirebilir, görevler ile eğlenebilirsiniz. Aslında GTA 5 ile ilgili çok da fazla açıklamada bulunmaya gerek yok. Sizler zaten bu oyunu yeterince biliyorsunuz. Zaten serinin de 6. oyunu önümüzdeki aylarda piyasaya sürülecek.

Fallout 3

Fallout 3

Fallout 3

Birçok kişi Fallout 3’ün bu listede olmaması gerektiğini düşünür. Bunun nedeni elbette oyunun içerikleridir. Ancak; oyun içerisinde oluşturulan atmosferin oldukça başarılı olduğunu ve açık dünya oyunları listesine uygun olduğunu düşünüyoruz. Bence olaya bir de bu bakış açısından bakarak oyunu yeniden oynamanızı öneririz.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al