2 dk. Serkan KÖSE 11.08.2021

Dying Light 2 Oyunu Xbox Series X ve PC’de VRR Desteği Sunacak

Yayıncılığını Techland Publishing’in üstlendiği geliştiriciliğini ise Techland’ın yaptığı açık dünya aksiyon oyunu Dying Light serisinin yeni oyunu Dying Light 2 ile ilgili yeni detaylar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. 

Kısa bir süre önce oyunun geliştiricilerinden olan Piotr Pawlaczyk, oyunun modları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamaya göre oyunda daha önce açıklandığı gibi 3 farklı görsel mod yer alacak. Bunlardan ilki oyunculara ışın izleme sunacak ve kaliteye odaklanacak. Diğer mod ise 60 FPS üzerine performansı hedefleyecek. Xbox Series X ve PC sahipleri bu modların yanın bir desteğe daha sahip olacak.

Xbox Series X ve PC VRR Desteği Sunacak

Pawlaczyk’in açıklamasına göre Xbox Series X ve PC sahipleri performans modunda ayrıca VRR desteğine de sahip olacak. Ne yazık ki PlayStation 5, VRR desteklemediği için bu özelliğe sahip olamıyor. VRR desteği de Xbox Series X ve PC sahipleri için performans modunda biraz daha yüksek bir FPS sunuyor diyebiliriz.

Ayrıca bu modların dışında 4K görsellik modu da bulunacak.  Techland, görsellik anlamında oyunculara isteyebileceği tüm seçenekleri sunacak gibi duruyor. İlerleyen süreçte oyunla ilgili daha fazla ayrıntının ortaya çıkması bekleniyor. 

Dying Light 2: Stay Human olacak ve oyun 7 Aralık’ta PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One ve PC çıkış yapacak. Oyun şu anda Steam üzerinde ön siparişe açılmış durumda ve standart sürüm 349,00 TL. PlayStation Store üzerinde ise oyun 469,99 TL’den ön siparişe açıldı. Son olarak Dying Light 2’nin Türkçe altyazı desteği ile çıkış yapacak.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al