1 dk. Serkan KÖSE 07.04.2021

E3 2021 Etkinliğinin Gerçekleşeceği Tarih Ve Katılımcıları Açıklandı

E3 2021 etkinliğinin gerçekleşeceği tarih ve katılımcıları açıklandı. İşte fuarın gerçekleşeceği tarih ve katılacak olan markalar.

Dünyanın en büyük oyun odaklı fuarı olan Elektronik Eğlence Fuarı ya da bilinen adıyla E3’ün bu yıl için planları belli oldu.

E3 2021 Etkinliğinin Gerçekleşeceği Tarih Ve Katılımcıları

Fuar düzenleyicileri tarafından yapılan açıklamaya göre E3 2021, 1 Haziran 2021 – 15 Haziran 2021 tarihleri arasında düzenlenecek ve fuar pandemi sebebiyle dijital olarak gerçekleşecek. E3 2021 fuarına Xbox, Nintendo, Capcom, Konami, Ubisoft, Warner Bros. Games, Koch Media ve Take – Two’nun katılacağı etkinlikte bu markaların yanında pek çok markanın sunumları olacak. Bilindiği üzere normalde E3 etkinliğinde bazı oyunların demosu da erişime açılırdı ancak etkinlik bu yıl dijital olarak gerçekleşeceği için bu tarz oyun demoları olmayabilir.

e3-2021-etkinliginin-gerceklesecegi-tarih-ve-katilimcilari-aciklandi

Etkinliğe katılan isimlerin yanında katılmayanlarda dikkat çekiyor. Artık kendi etkinliklerini düzenleyen ve son yıllarda E3 etkinliklerine katılmayan Sony bu yıl da E3 2021 etkinliğine katılmayacağını açıkladı. Sony’nin dışında bazı önemli oyun firmaları da E3 etkinliğine katılmayacak. Bu isimler arasında EA, Square Enix, Sega, Bandai Namco, Tencent, 505 ve Activision Blizzard gibi önemli firmalar bulunuyor.

Yukarıda belirttiğimiz ve E3 etkinliğine katılmayacak olan firmaların tamamı kendi etkinliklerini düzenleyerek yeni gelişmeleri basına ve oyuncularına aktarıyor. Katılmayan firmalar ve pandemi nedeniyle son dönemlerde bir hayli sönük geçen E3 etkinliği dileriz ki bu yıl eski günlerine döner. İlerleyen günlerde etkinliğe katılacak olan firmaların etkinlik firmalarının da açıklanması bekleniyor.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al