1 dk. Serkan KÖSE 05.07.2021

eFootball PES 2022 Oyunu Ücretsiz Olabilir

Özellikle futbol severlerin yakından tanıyacağı eFootball PES 2022 ya da daha çok bilinen adıyla PES serisinin son oyunu olacak olan PES 2022 oyunu ile ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. 

Konami’nin geçtiğimiz hafta yayınladığı New Football Game adlı PES 2022 ağ testinde PES 2022 oyununun ücretsiz olacağına dair söylentiler sosyal medya platformları üzerinden tartışılırken, PES hayranları serinin yeni oyununun ücretsiz olması konusuna oldukça sıcak bakıyor. 

Pro Evolution Soccer’ı oynanması ücretsiz bir oyun olması pek çok oyuncu tarafından olumlu karşılanıyor olsa da PES ve FIFA ile aynı lisans haklarına sahip olmadığı için oyunun yapımcısı olan Konami’nin böyle bir durum karşısında oyunu ücretsiz yapmasının çok daha zor olacağını söyleyebiliriz. Bilindiği üzere PES serisinde oyunun sadece ücretsiz LITE sürümü sunulmakla kalınmayıp aynı zamanda yıllık tam sürüm yerine periyodik içerik güncellemeleri sağlanarak geçen yıldan bu yana serinin geleceği için önemli hamleler yapılıyor. 

Oyunun oynaması ücretsiz hale gelmesi, espor sektörünün de gelişmesine büyük fayda sağlayacaktır. FIFA 1994 yılında duyurulmasının ardından e-futbol pazarının zirvesinde yer alıyor. PES serisinin ücretsiz olmasıyla birlikte KONAMI’nin pazarı eline geçirmesi için büyük bir fırsat olabilir. Baştan aşağıya yenilenilen PES 2022 oyununun ücretsiz olmasıyla birlikte oyuncu sayısının önemli bir şekilde artacağını söyleyebiliriz. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

“eFootball PES 2022 Oyunu Ücretsiz Olabilir” için 2 yanıt

  1. Alperen dedi ki:

    Odhhdjs

  2. Emin dedi ki:

    Bırşey olmayacak dimi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al