1 dk. Serkan KÖSE 14.09.2021

Elden Ring Oyununudan Yeni Görseller Paylaşıldı

2022 yılının merakla beklenen oyunlarından birisi olan Elden Ring oyunundan yeni görseller yayınlandı. 

Yayıncılığını Bandai Namco’nun yaptığı ve geliştiriciliğini ise FromSoftware’in üstlendiği aksiyon RPG türü oyunu Elden Ring oyunundan yeni görseller paylaşıldı. 

Paylaşılan görsellere dikkatlice bakıldığında görsellerin oyunun içinden alınmış olduğu görülüyor. Şu ana kadar duyurulan görsellere bakıldığında oyunun kesinlikte dünya ve tasarım konusunda oyuncuları mutlu edeceğini söyleyebiliriz. Oyunun görselleri paylaşılmış olsa da oyunun oynanış videosu şimdiye kadar paylaşılmadı. Oyunun oynanış kısmı ile ilgili iddialı bir geliştirici olan FromSoftware’in bu oyunda oyuncularına neler sunacağı ise şimdilik bilinmiyor. 

Elden Ring oyunu daha öncesinde Armored Core, Dark Souls ve Sekiro : Shadows Die Twice gibi başarılı oyunların da yönetmeni olan Hidetaka Miyazaki ise Buz ve Ateşin Şarkısı roman serisi ya da dizi izleyicilerinin daha iyi tanıtabileceği Game of Thrones’un yaratıcısı olan George R.R. Martin tarafından yaratılan bir evrende geçecek. Oyun 21 Ocak 2022 tarihinde PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S ve PC platformu için çıkışını gerçekleştirecek. Oyunun paylaşılan görsellerini ise haberimizin sonunda bulabilirsiniz. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al