3 dk. Esporlab 06.07.2020

Elon Musk, Çok Sevdiği Video Oyunları Açıkladı

Elon Musk tüm dünyada tanınan ve yakından takip edilen büyük bir girişimci. Yakın zaman içerisin de Twitter üzerinden yapmış olduğu açıklama ile, sevdiği tüm oyunları takipçileri ile paylaştı. Yoğun olarak oynadığı oyun türü birinci şahıs hikayeli oyunlar olduğunu söylüyor, ki haklı da.

Dünyaca ünlü CEO, tanınmış en başarılı girişim şirketleri olarak kabul ediliyor. Bunlar arasında Tesla, Space X ve The Boring Company gibi dev şirketler yer alıyor. Twitter üzerinde oldukça fazla vakit geçiren Elon Musk, yaptığı paylaşımlarla tüm hayranlarını adeta şaşırtmaya devam ediyor. Twitter üzerinden bir takipçisinin sormuş olduğu tüm zamanlarda en çok sevdiğin oyunlar sorusuna beğendiği 7 oyunu söyleyerek cevapladı.

Başarılı olduğu kadar oyun tutkunu olan ünlü girişimci, Twitter üzerinden fazlasıyla oyunları eleştiriyor aynı zaman da beğenilerini de açıklıyordu. Kendisine sorulmuş olan bir soru da en çok hikaye tabanlı oyun türlerini sevdiğini ve oynadığını açıkladı. Bildiğiniz gibi diğer büyük girişim liderleri genel de oyunlar konusunda hep sessiz kalır ve açıklama yapmaktan kaçınırlar. Ünlü CEO, Musk ise tam tersi oyunlara olan hayranlığını her zaman ki gibi doğal olarak dile getirmekten kaçınmıyor.

Elon Musk’un sevdiği oyunlar neler?

21 Haziran da Twitter üzerinden kendisine sorulmuş olan en sevdiği favori oyunlar sorusuna Deus Ex, Half Life 2, BioShock, Mass Effect 2, Fallout 3, Fallout: New Vegas ayrıca Saints Row 4 şeklin de cevap verdi. Musk’un bu tarz da oyunları sevdiğini göz önünde bulundurursak daha hangi oyunları sevip oynayabileceği hakkın da tahminler yürütebiliriz. Tahmin ettiğiniz oyunlar var ise bunları yorumlardan ayrıca bizlere ulaştırabilirsiniz. Zaman zaman bu tarz oyunlar hakkın da görüşlerini direkt olarak açıklayıcı tweetler attığını da biliyoruz.

Beğenerek oynadığı oyunları göz önünde bulundurursak birinci şahıs türevi oyunları sevdiğini anlıyoruz. Eski tarihli çıkış sağlamış oyunları sevdiğine göre sanıyoruz ki, piyasaya sürülen yeni yapım oyunlardan pek haz almıyor. Ayrıca kendisi de yenilikçi bir ruha sahip olan Elon Musk, yeni yapım oyunlardan neden hiç birisini söylemedi veya beğenmedi o da ayrı bir tartışma konusu aslında.  Bilmeyenler için söylemek istiyoruz ki ünlü CEO, daha önceler de Rockstar Games ve GTA V ile aşırı dalga geçmişti.

Dünyanın en büyük şirketlerinin yöneticisi olan ünlü CEO, oldukça yoğun iş programlarına rağmen oyun oynamayı her zaman seviyor. Blizzard’ın Overwatch oyununa ayrıca büyük hayranlık duyduğunu ve çok beğendiğini geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Ayrıca Elon Musk’un biyografisine göz attığınız zaman görebileceksiniz ki, iş çıkışında tüm mühendis arkadaşlarını toplayıp gece saat 10’a kadar beraber oyun oynuyormuş. Oyunlar gerçekten ünlü CEO’nun hayatının bir parçası olduğunu belirtiyor. Elon Musk’un sevdiği ve oynadığı bu oyunlar hakkın da sizlerin düşüncelerini de merak ediyoruz bizlere yorum bölümünden bunları bildirin, iyi oyunlar.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al