1 dk. Serkan KÖSE 26.09.2021

En Az İki Yeni Minecraft Oyunu Yolda

Oyun dünyasının popüler oyunlarından birisi olan Minecraft çıktığı günden itibaren oyuncuların severek oynadığı oyunlar arasında yer almıştı. Görünüşe göre ilerleyen süreçte daha çok Minecraft oyunu ile tanışacağız. 

Microsoft tarafından satın alınan Minecraft, bu satın alımın ardından oyuncu kitlesini daha da genişletmeyi başarmıştı. Ana Minecraft oyunu haricinde pek çok farklı Minecraft oyunu ile oyuncuların karşısına çıkan geliştiriciler görünüşe göre en az iki yeni Minecraft oyunu geliştirmeye devam ediyor. 

İki Yeni Minecraft Oyunu Geliyor

Oyunun geliştiricisi olan Mojang, şimdilik en az iki yeni Minecraft oyunu üzerinde çalışıyor. Aktarılan bilgilere göre bu oyunlar Minecraft ya da Minecraft Dungeons oyunları ile bağlantılı olmayacak. Oyuncular tamamen yeni bir oyun deneyimi yaşayacak. 

Oyunların nasıl olacağına dair şimdilik hiçbir bilgi bulunmuyor. Bu nedenle yeni bilgilerin gelmesi için biraz daha beklememiz gerekecek. Yine de oyunların, önceki Minecraft oyunları gibi satış başarısı yakalayacağını söyleyebiliriz. 

Şu ana kadar 200 milyonun üstünde bir satış başarısına sahip olan Minecraft, bu satış sayısını arttırmaya devam ediyor. Yeni oyunlarla birlikte oyunun popülerliğinin daha da artacağını söyleyebiliriz. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al