4 dk. Esporlab 08.05.2020

En iyi CS:GO Oyuncusu Olabilmeniz için Hayat Kurtaracak 4 Öneri

En iyi CS:GO Oyuncusu olabilmeniz için 4 ipucu veriyoruz, bunlar ciddi anlamda sizin için önemsiz görünebilir. Fakat tüm profesyonel CS:GO oyuncuları özellikle bu yöntemlere çok fazla dikkat ediyorlar. Oyunu başarılı bir şekil de oynamak ve maçı kazanmayı aşağıdaki önerilere bağlıyorlar. Belki çoğunuz bunları biliyor, yalnız dikkatinizi çekerim çoğunuz bunları uygulamıyor.

CS:GO’da başarılı nasıl olunur? popülerliğini her geçen gün ikiye katlayan FPS oyunu CS:GO’da hepimiz başarılı olmak istiyoruz. Yalnız karşımıza çıkan engeller veya daha doğrusu dikkat etmediğimiz konular olduğundan dolayı başarısızlığa yenik düşüyoruz. Bugün ise CS:GO dünyasının en popüler oyuncularından olan Ankit Panth tarafından kaleme alınan CS:GO da başarılı olabilmeniz için 4 kritik öneriden bahsedeceğiz.

Ankit Panth Hindistan’ın en popüler ve en başarılı CS:GO oyuncusu olma ünvanına sahip bir oyuncu. Diğer oyunculara zaman zaman öneriler veren Panth, bu sefer CS:GO’da en iyi oyuncu olabilmeniz için 4 önemli ipucu veriyor. Bahsetmiş olduğu bu önerileri dikkate alarak ve uygulayarak kendinizi oldukça geliştirebilir ve profesyonel bir CS:GO oyuncusu olabilirsiniz.

cs-go-Ankit-Panth

| CS:GO’da iyi olmak için 4 ipucu:

Maça başlamadan ısınma maçları yapın

Ankit Panth özellikle en önemli olarak nitelendirdiği şey oyuna başlamadan önce hazırlık maçları yapmanızı öneriyor. Bunun asıl nedeni ise nişan alma yeteneğinizi güçlendirmeye yarıyor aynı zamanda ateş etme refleksinizi de kuvvetlendiriyor. Ankit, CS:GO rekabetçi maçları oldukça önemlidir, bu yüzden maçlara başlamadan önce her zaman “aim_botz” haritasında çevrimdışı oynuyorum. Burada tabi ki çevrimdışı olarak deathmatch oynayarak kendimi CS:GO rekabetçi maçlarına kolay bir şekilde hazırlamış oluyorum diye ekliyor.

| Hafızanızı kuvvetlendirin



Bunu ciddi anlamda bilmelisiniz ki, FPS oyunlarında hızlı olmanız hayati önem taşıyor. Hızlı olabilmeniz için kas hafızanızı geliştirmeye odaklanmalısınız bunun önemini Ankit şöyle anlatıyor. CS:GO’yu sürekli oynadığınız zaman gözünüzü sabit olarak nişangah’ta tutacağınızı düşünmüyorum, kas hafızanızı geliştirirseniz karşılaştığınız düşmana zaten hızlıca nişangahınızı yönelteceksiniz.

Öncelikle kas hafızanızı geliştirebilmeniz için çok iyi bir maus pad kullanmanız gerekiyor burada kafanız karışmasın diye söylemek istiyoruz ki. Kas hafızası diye anlattığımız olay, bileğinizde ki bulunan kaslarınızdan bahsediyoruz. Maus pad oldukça önemli ve pürüzsüz bir maus pad tercih ederseniz, kolaylıkla kas hafızanızı geliştirebilirsiniz. Karşınıza çıkan düşmanlarınızı yok edebilmek için, nişangaha bakmanıza gerek kalmayacak.

| Aim stratejik tarzınızı oluşturmalısınız

En iyi CS:GO Oyuncusu

En iyi CS:GO oyuncusu kesinlikle kendine özel  bir csgo aim stratejisi belirlemiş bir kişidir. Konuyu açacak olursak şöyle anlatalım oyunu oynarken hareket halindeyken nişangahınızı yani + işaretinizi sabit belli bir noktada tutar oynamanızdır. Bir diğer aim stratejisi ise Flick aim olarak adlandırdığımız yani karşılaştığınız hedefler karşısında aşırı hızlı davranmanızı sağlayan tepkidir. Bunu şöyle detaylandıracak olursak, Flick Aim sayesinde, kas hafızanızı önemli bir düzeyde geliştirebilmenize olanak sağlıyor.

Bu nedenle hedefler arası hızlı hareketler yaparak bir diğer hedefe geçmeniz kas hafızanız için gelişim sağlayacaktır. CS:GO aim stratejisi nasıl geliştirilir bunu basit bir örneklendirme yaparak söylemek istiyorum ki, aim_botz tarzı maplerde çevrimdışı deathmatch’lar yaparak geliştirebilirsiniz. Gününüzün çoğu kısmını sürekli rekabetçi maçlar oynamaktansa kendi aim stratejinizi geliştirebilmek için, günde 1 saatinizi ısınma maçlarına harcayın.

| CS:GO eğilme stratejileri oluşturma

Profesyonel bir CS:GO oyuncusu eğilme tekniklerini her zaman iyi kullanan kişidir. Nişan aldığınız zaman net vuruşlar yapmanızı sağlar ve merminin dağılmasını engellersiniz bu nedenle bu kritik bir öneme sahip. Karşı tarafdan gelecek saldırılara ateş ederek ve aynı zamanda eğilerek karşılık verme tekniğinizi geliştirmeniz oldukça önemli. Bu ikili kombinasyonu kendinize uyarladığınız zaman, hem karşı tarafın dikkatini dağıtırsınız ayrıca zaman kazanarak rakibinizi düşürebilirsiniz.

Bonus olarak profesyonel olma yolunda ilerleyebilmeniz ve oldukça önemli olan konulardan cs go konsol kodları ayrıca cs go fps arttırma konularımızı da okumanızı tavsiye ediyoruz. Bu konularıda inceleyerek, profesyonel bir CS:GO oyuncusu olabilirsiniz. Konu hakkın da düşünlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın sizlerin önerilerinide konu altından yorumlamanızı rica ediyoruz.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al