2 dk. Esporlab 25.03.2020

Epic Games 2020 Bahar Güncellemesi Hangi Oyunları İçeriyor ?

Epic Games, bahar aylarını dolu dolu geçirmek isteyen oyuncular için yeni güncellemesini yayınladı. 2020 Bahar Güncellemesi başlığı altında yayınlanan oyunlar, bahar aylarında oyunculara sunulacak ve sadece Epic Games’e özel olacak. Epic Games 2020 Bahar Güncellemesi hangi oyunları içeriyor, gelin hep beraber bakalım.

Epic Games 2020 Bahar Güncellemesi Hangi Oyunları İçeriyor ?

Bahar’ın gelişini kutlayan Epic Games, Epic Games Store’a gelecek yeni oyunları paylaştı.

Industries of Titan

Bilim ve kurgu eşliğinde harika bir şehir kurmak isteyenleriniz varsa, bu oyunu tercih etmeliler. Oyun fragmanından da anlaşılacağı üzere oldukça kaliteli grafikler içeriyor. Endüstriyel bir oyun olarak karşımıza çıkan Industries of Titan, aynı zamanda strateji oyunu diyebiliriz.

Control

Çıktığı ilk günden bugüne kadar birçok ödül alan Control, bahar güncellemesi ile Epic Games Store’da yer aldı. New York’ta bulunan bir büro, dış tehditler tarafından işgal edilince büro müdürü, her şeyi düzeltmek için çabalıyor.

Totally Reliable Delivery Service

Sanal alanda arkadaşlarınız ile bol bol kahkaha atarak eğlenebileceğiniz bir oyun diyebiliriz. Totally Reliable Delivery Service, interaktif ve en fazla dört kişi ile oynanabilen bir oyun.

Sludge Life

Oldukça yoğun bir hikaye ve birinci şahıs içeren oyun, vandalism ve açık dünya oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Saturnalia

Saturnalia, birçok karakter ile oynanabilen macera oyunudur. Oyunun geçtiği köyde korku dolu macera sizleri bekliyor.

epic-games-store

epic-games-store

Among Trees

Hem müziği hem de grafikleri ile insanı adeta sakinleştiren oyun, hayatta kalma kategorisinde yer alan bir oyun. Among Trees, sadece müziği ve grafikleri için oynanabilir.

Dread Nautical

Hem diğer kişilerden destek alman hem de kendini savunman gerekiyor. Her şey harika giderken ortaya çıkan canavarlar, her şeyi mahvediyor. Ürkütücü olan oyun, taktikleriniz ile galip gelebileceğimiz bir oyuna dönüşüyor.

Diabotical

9 adet farklı harita ve birçok Eggbot içeren Diabotical, robotların yer aldığı harika bir FPS oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oldukça eğlenceli vakit geçirebileceğiniz Diabotical oyunu, tavsiyelerimiz arasında yer almaktadır.

SAMURAI SHODOWN REBOOT

İlk serisi 1993 yılında çıkan oyun, bıçaklı dövüş oyunlarının en güzellerinden diyebiliriz. Birçok karakter ile oynanabilen SAMURAI SHODOWN REBOOT, oldukça sürükleyici.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al