2 dk. Esporlab 06.07.2020

Epic Games, Predecessor Kapalı Alfa Tarihi Duyuruldu

Epic Games, Predecessor kapalı alfa tarihi duyuruldu. 2018 yılında tamamen kapatılan Epic Games oyunu Paragon, tekrardan yenilenerek karşımıza Predecessor olarak çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyunun kapalı alfa testleri kullanıcılar ile 10 Temmuz’da yapılacak. Kapalı alfa sunucularına erişim sağlamak ve oyunu deneyimlemek isteyen kişiler Omde Studios’un sitesinden kayıt yaptırması lazım.

Fortnite ile yeniden doğan ve büyük ses getiren Epic Games, hatırlayacağınız üzere 2016 yılında Paragon adlı MOBA oyun yayınlamıştı. 2016 yılı Mart ayında Paragon erken erişimi açılmıştı. Yayınlandığı tarih’den itibaren 2 yıl geçti ve oyun istedikleri gibi yeterliliğe ulaşamadı. Daha sonra oyunun tüm sunucularını kapatarak Paragon’un tarihe gömülüşüne şahit olmuştuk.

2018 yılında Paragon’un tamamen sunucuları kapatılmış oldu ve şirket oyunu tamamen devre dışı bıraktı. Daha sonra Unreal Engine Marketplace üzerinden oyunun tüm kaynak dosyalarını herkese açık kullanılabilir hale getirmişi. Üçüncü şahış türüne sahip olan MOBA oyunu baştan sona yenilenmiş bir şekil de Omeda Studios, tarafından yayınlanmaya hazırlanıyor. Oyunun tüm varlıkları yenilenmiş olarak Predecessor adı altında oyun severler ile buluşmaya hazırlanıyor. Yetkililer ayrıca yapılan ciddi değişiklikler ile oyunun iddialı grafiklere ve mekaniklere sahip olduğunu açıklıyor.

Predecessor Kapalı Alfa Fragmanı Yayınlandı:

Oyunun geliştirici takımı, Paragon’un yeniden doğuşunu ve yenilenerek Predecessor olarak yayınlanacağına ait Twitter’dan bir fragman yayınladı. Kapalı alfa duyurusunu kullanıcılar ile paylaşan geliştirici şirket, oyun içerisinde ki oynanış şekillerini de gözler önüne seriyor. Paragon’u oynayan kullanıcılar, yenilenmiş olarak karşılarına çıkacak olan Predecessor oyunu arasında ki farkları ancak kendileri görebilir. Bizler gibi oyunu oynamayan kesimler ise, baştan sonra yeniliklere açık bir oyuncu gözü ile bakmış olacağız.

Moba türüne sahip olan oyun, Paragon’a dahil olmuş tüm karakterlerin içereceğini belirtiyor. Aynı zaman da geliştirici takım Omeda Studios, oyunu sürekli geliştireceklerini açıklayarak zamanla benzersiz oyun modlarının da dahil edileceğini söylüyor. 10 Temmuz 2020’de kapalı alfa sunucuları oyun severler ile buluşacak ve deneyimlemek için güzel bir fırsata sahip olacaklar. Oyunun tam çıkış yapacağı tarih hakkın da ise her hangi bir söylenti şuan için bulunmuyor. Kapalı alfa testlerine dahil olmak ve oyunu deneyimlemek için buraya tıklayarak kayıt işlemlerini yapabilirsiniz. Daha fazla bilgi almak için buraya tıklayın oyunun resmi sayfasını inceleyebilirsiniz.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al