1 dk. Serkan KÖSE 18.06.2021

Epic Games Store 3 Aylık Discord Nitro Aboneliğini Ücretsiz Olarak Veriyor

Özellikle oyuncular tarafından kullanılan iletişim uygulaması Discord’u kullanıyorsanız bu haber sizi yakından ilgilendiriyor.

En popüler anlık iletişim uygulamalarından birisi olan Discord, Epic Games ile bir ortaklık kurarak 3 aylık Nitro üyelik seçeneğini ücretsiz yapmış durumda. Oyunculara dağıttığı ücretsiz oyunlarla adından söz ettiren Epic Games Store yeni bir ortaklıkla kullanıcılarının karşısına çıktı.

Kurulan bu ortaklıkla birlikte Discord’un 3 aylık Nitro abonelik seçeneği Epic Games Store kullanıcılarına ücretsiz oldu. Eğer ki Discord Nitro hakkında bir bilginiz yoksa Nitro’nun Premium bir abonelik seçeneği olduğunu belirtmemizde yarar var. Bu abonelik servisi ile birlikte Discord kullanıcıları profillerini kişiselleştirebiliyor, HD çözünürlükte ekran paylaşımı ve kullanıcı isimlerini kişiselleştirme gibi pek çok şeyi yapabiliyor.

Eğer ki siz de Epic Games Store üyesiyseniz bu linke tıklayarak 3 aylık Discord Nitro aboneliğinizi tamamen ücretsiz bir şekilde alabilirsiniz. Eğer ki şu an kullandığınız Discord hesabınız ile daha önce Nitro abonesi olduysanız bu kampanyadan yararlanamayacağınızı belirtmekte yarar var.

Linkte tıklayıp ücretsiz satın almayı gerçekleştirdikten sonra mail adresinize gelen bağlantı ile Discord Nitro aboneliğinizi başlatabilirsiniz. Son olarak aboneliğinizi iptal etmemeniz durumunda 3 ay sonra kartınızdan 9.99$ çekilebilir. Bu sebeple hesabınıza sanal bir kart bağlamanızda yarar var.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al