3 dk. Esporlab 04.07.2020

Epic Games Store, Haftaya 3 Oyunu Ücretsiz Oluyor

Epic Games Store bilindiği üzere her hafta artık düzenli oyunları ücretsiz olarak sunuyor.  Haftaya ücretsiz epic games oyunları 3 tane olacağı açıklandı, bunlar arasında Killing Floor 2, Lifeless Planet: Premier Editon ayrıca The Escapists 2 şeklinde olacak.

Şirket tüm oyun severleri memnun etmek adına her hafta düzenli olarak oyunları ücretsiz olarak sunuyor. Özellikle Steam platformu ile kafa kafaya rekabet içerisinde olan şirket, haftaya yayınlanacak epic games ücretsiz oyunlar listesi açıklanmış oldu. Kısa bir süre önce GTA 5, ARK: Survival Evolved gibi sektörün en popüler yapımlarını dahi kullanıcıların kütüphanelerine eklemesine olanak sağlamıştı.

Epic Games, tarafından yapılan açıklama ile haftaya 3 adet oyun daha ücretsiz sunacağını açıkladı. Geçtiğimiz hafta Conan Exiles oyunun ücretsiz verileceğini duyurmuştu yalnız ilerleyen günlerde iptal edildiğini açıklayan şirket, telafi olarak 3 oyun vereceğini duyurdu. İptal edilmesi hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı, haftaya verilecek 3 oyunun 9 Temmuz’da oyun severlerle buluşması ön görülüyor.

Epic Games kütüphane de yer alacak oyunlar tüm kitleyi tatmin edecek gibi gözüküyor. Umuyoruz ki haftaya sunacağı oyunlar da Conan Exiles’de olduğu gibi iptal edilen oyunlar olmaz kullanıcıların hevesini kırmak onları üzmekten başka bir şeye yaramaz. Bu yüzden haftaya ücretsiz olacak oyunlar şirketin kendisini affettirmesi adına yeterli olacağını düşünüyoruz. GTA 5 ve ARK gibi yapımları ücretsiz sunduğunu göz önüne alırsak, ciddi bir mesele olduğu için iptal edilmiş olabileceğini düşünüyoruz. Haftaya verilecek oyunlara hep birlikte göz atalım.

Killing Floor 2

Çok oyunculu FPS oyunu olan Killing Floor 2 oyun severler ile 2016 yılında buluşturuldu. Çoklu oyuncu desteği ve arkadaşlarınız ile beraber oynayabilmenize olanak sağlayan oyun Tripwire tarafından geliştirildi. Oyun çok beğenildiği için diğer serileri de geliştirildi merak edip bakmak isterseniz hemen şöyle sıralayalım. Killing Floor 2: The Summer Sideshow 2017 yılında yayınlandı ve ardından yakaladığı başarı ile seriye bir diğer oyun olan Killing Floor: Incursion eklendi. Daha sonra 2018 yılı Haziran ayında Killing Floor 2: Treacherous Skies serinin yeni oyunu olarak kullanıcılarla buluştu.

Lifeless Planet

Lifeless Planet, bağımsız oyun geliştirici şirketi Stage 2 Studios tarafından yaratıldı. Platform oyunları arasında yerini alan yapımda bir astronotu canlandırıyoruz, bilim kurgu türevinde maceralara atılacaksınız. Bulmaca platform oyunu türüne sahip ve oynamaya değer bir yapım olduğunu belirtmek istiyoruz.

  • İlk piyasaya sürülme tarihi: 6 Mart 2014
  • Mod: Tek oyunculu oyun
  • Geliştirici: Stage 2 Studios
  • Motor: Unity
  • Tür: Platform oyunu
  • Platformlar: PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One, Microsoft Windows, Linux, Mac OS

Escapists 2

Epic Games indir

Epic Games Store tarafından sunulacak 3. oyun ise Escapists 2 olarak karşımıza çıkıyor. Tamamen stratejik mekanikler üzerine kurulu oyunda, çeşit çeşit dizayn edilmiş hapishanelerden kaçmak için uğraşacaksınız. Çoklu oyuncu desteği sayesinde oyunu arkadaşlarınız ve yakın çevreniz ile beraber oynayabiliyorsunuz. Ben zekama güveniyorum her şeyin üstesinden gelirim diyorsan kesinlikle bu oyunu denemelisin.

  • İlk piyasaya sürülme tarihi: 22 Ağustos 2017
  • Tasarımcı: James Witcomb
  • Motor: Unity
  • Modlar: Tek oyunculu oyun, Çok oyunculu oyun
  • Platformlar: PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Mac OS, Microsoft Windows, Linux
  • Geliştiriciler: Mouldy Toof Studios, Team17 Digital

Epic Games ücretsiz oyunlar 2020 yılı 9 Temmuz’da siz değerli oyun severler ile buluşturacağı yapımlar bunlardan ibaret. Geçen hafta Conan Exiles’in sürpriz bir şekilde iptal edilmesinden sonra gözler bu hafta ücretsiz olacak oyunlara çevrildi, umarız tekrar böyle bir durumla karşılaşmayız. Sağlıcakla kalın, iyi oyunlar diliyoruz.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al