2 dk. Serkan KÖSE 19.06.2021

Epic Games’in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Artık İndirilebilir

Oyun severlere verdiği ücretsiz oyunlarla adından söz ettiren Epic Games Store’un bu haftaki ücretsiz oyunları artık indirilebilir durumda. İşte Epic Games Store kullanıcılarının ücretsiz olarak indirebilecekleri oyunlar.

Fortnite ile birlikte yepyeni bir başlangıç yapan Epic Games bilindiği üzere birkaç yıl önce Epic Games Store isimli Steam rakibi mağazasını kullanıma sunmuştu. Her hafta oyunculara ücretsiz oyunlar vermeye devam eden Epic Games Store’un bu haftaki ücretsiz oyunları indirmeye sunuldu.

Epic Games Store’un bu hafta verdiği ücretsiz oyunların değeri 88.5 TL ediyor ve bu oyunlar Overcooked 2 ve Hell is Other Demons. Epic Games Store kullanıcıları bu oyunları kütüphanelerine eklediklerinde ömür boyu ücretsiz oynamaya devam edebilecek.

Haftanın dikkat çeken oyununun ise Overcooked 2 olduğunu söyleyebiliriz. Oyuncuların mutfağa gelen siparişlerini zamanında teslim etmeye çalıştığı Overcooked 2 oyunu, yemek pişirme teması üzerinde kurulan bir beceri olarak dikkat çekmeyi başarıyor. Tek başına ya da online olarak oynanabilen bu oyun Steam üzerinden 20 binden fazla “Çok Olumlu” yorumuna sahip.

Epic Games Store üzerinde daha önce Overcooked 1 oyunu da ücretsiz olarak dağıtılmıştı. Eğer ki ilk oyunu ücretsiz olarak olarak indirmediyseniz ikinci oyunu ücretsiz olarak indirmek için elinizi çabuk tutabilirsiniz.

Haftanın ücretsiz olan bir diğer oyunu ise Hell is Other Demons ise iki boyutlu aksiyon – platform türü oyunu olarak dikkat çekmeyi başarıyor. Roguelite türünden de ilham alan oyunda oyuncular kendilerini hızlı bir aksiyonun ve zorlu boss dövüşlerinin içinde buluyor.

Epic Games Store’un bu haftaki ücretsiz oyunları 24 Haziran Türkiye saati ise 18:00’da sona erecek. Oyunları kütüphanenize eklemeniz için bu linke tıklayabilirsiniz.

 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al