1 dk. Serkan KÖSE 16.09.2021

Epic Games’in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları İndirmeye Sunuldu

Epic Games Store’un oyuncular için her hafta sunduğu ücretsiz oyunların yenileri bu hafta indirmeye sunuldu. İşte Epic Games Store’da bu hafta ücretsiz olan o oyunlar. 

Oyuncuların karşısına her hafta yeni bir oyun ile çıkan Epic Games Store’un bu haftaki ücretsiz oyunları indirmeye sunuldu. Bu haftanın ücretsiz oyunlarının ardından Epic Games Store’da gelecek hafta ücretsiz olacak olan oyun da belli oldu. 

Epic Games Store Haftanın Ücretsiz Oyunları 

Epic Games Store’da bu hafta ücretsiz olarak verilecek olan oyunlardan birincisi strateji türü oyun olan Tharsis oluyor. Kullanıcılara ücretsiz olarak verilecek olan bir diğer oyun ise Speed Bawl oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunlar şu andan itibaren 23 Eylül 2021 Türkiye saati ile 18:00’a kadar indirilebilecek. Bu oyunların belirtilen tarihler ve saate kadar kütüphanenize eklemeniz durumda oyunlara ömür boyu sahip olabileceksiniz. Oyunların linklerine ise aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Epic Games Ücretsiz Oyunları

Tharsis 

Speed Brawl

Epic Games Store’da gelecek hafta ücretsiz olacak olan oyun ise The Escapist oyunu. Oyuncular bu oyunu 23 Eylül tarihinden itibaren kütüphanelerine ekleyebilecek. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al