1 dk. Serkan KÖSE 28.06.2022

Fall Guys, 20 Milyon Aktif Oyuncuyla Epic Games Store Rekoru Kırdı

2020 tarihinde piyasaya sürülen Fall Guys, 21 Haziran 2022’de tüm platformlara ücretsiz hale gelmişti. Oyun ilk 48 saat içerisinde 20 milyon oyuncuya ulaştığını duyurdu. İlk çıktığı 2020 yılında böyle bir ilgi gören yapım ücretsiz hale gelmesiyle birlikte yeniden popüler hale geldi.

Yapımcılığını Mediatonic’in üstlendiği Fall Guys, Epic Games tarafından satın alındıktan sonra oynaması ücretsiz hale geldi. Oyun Steam mağazası üzerinden satın alıma durdurulurken yalnızca konsollara özel mağazalar ve PC tarafında ise Epic Games Store üzerinden satın alımlara açıldı. Bu yeni hamleyle birlikte Epic Games Store çevrim içi oyuncu sayısını kırmayı başardı.

Oyunun sezon bileti ve kozmetikleri yine Epic çatısı altında bulunan Fortnite yapımına oldukça uyuyor. Klasik Battle Royale mantığına farklı bir yorum getiren Fall Guys, oturan oyun haritaları ve sezon bileti ve oynaması ücretsiz hale gelmesiyle birlikte adeta yeniden çıkışını yaptı. Oyunun sistem gereksinimlerine buradaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Son olarak Fall Guys, PC tarafında Epic Games Store konsollarda ise Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X, PlayStation 4, PlayStation 5 ve Nintendo Switch olmak üzere tüm platformlarda çapraz platform desteğini de sunuyor.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al