1 dk. Serkan KÖSE 03.12.2021

Fall Guys İçin Xbox ve Switch Kullanıcılarına Kötü Haber

Epic Games çatısı altında çalışmalarına devam eden Mediatonic, Fall Guys oyunu hakkında Xbox ve Switch kullanıcılarını üzecek bir açıklama yaptı. 

Fall Guys oyunun 6. sezonu kısa bir süre önce başlamıştı. Yeni sezonla birlikte oyuna giriş için Epic Games hesabı zorunluluğu getirilmişti. Getirilen bu zorunlulukla birlikte oyun çapraz platform desteğine kavuştu. Gelen bu özellik sonrasında sosyal medya üzerinde pek çok kişi Fall Guys’ın Xbox ve Switch için kısa sürede çıkacağını dile getirmeye başladı. 

Fall Guys Xbox ve Switch’e Kısa Süre İçerisinde Gelmeyecek

Fall Guys Geliştiricisi Mediatonic, yayınladığı blog gönderisinde son günlerde ortaya atılan bu iddialara yanıt verdi. Geliştirici tarafından yapılan açıklamada, “Herkesin Fall Guys’ı Xbox ve Switch’e gelmesini heyecanla beklediğini biliyoruz. Sosyal medya üzerinde bu konu hakkında pek çok spekülasyon bulunuyor. Fall Guys’ın şu anda Xbox ve Switch’e gelme durumu söz konusu değil. Fall Guys 6. sezonla birlikte getirdiğimiz çapraz platform desteği oyunu daha fazla kişiye ulaştırma hedefimizin ilk adımı. Oyunun gelişim süreçleri içinde öncelikli hedeflerimizden birisi, Fall Guys’ı Xbox ve Switch’e getirmek bulunuyor. 2022 yılında yeni detaylar paylaşmak için sabırsızlanıyoruz. Sabırla beklediğiniz için teşekkür ederiz.” sözlerine yer verdi.

Fall Guys yeni sezon ile birlikte oyunculara pek çok yeni içerik ve yeni zorlu haritalar sunulmuş durumda. Xbox ve Switch kullanıcıları oyunu şimdilik oynayamıyor olsa da PC ve PlayStation kullanıcıları yeni sezonu oynamaya başlayabilir. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al