3 dk. Esporlab 10.07.2020

Far Cry 6 PlayStation Storeda Sızdırıldı

Far Cry 6 PlayStation Storeda sızdırıldı yapılan olay yanlışlıkla mı yoksa bilinçli bir şekilde mi yapıldı henüz belirlenmiş değil. PlayStation Store’da bir anda listede boy göstermeye başlayan oyun hakkında bir çok bilgi kullanıcılar tarafından görüldü. Oyunun ekran görüntüleri ve çıkış tarihi de dahil olmak üzere tüm bilgiler kullanıcılar tarafından görülmüş oldu. Son zamanlar da Ubisoft şirketinin oyunlarının sızıntı haberleri gündemi oldukça meşgul eden konular arasında yer alıyor. Yapılan hata kısa bir süre sonra PlayStation Store’dan kaldırıldı. Far Cry 6’nın tüm önemli detayları maalesef böylece sızdırılmış oldu.

Hatırlayacağınız üzere Far Cry 2014 yılında oyunseverler ile buluştu ve o günden beri popülerliğini korumaya devam ediyor. Far Cry serisine yenisi ekleneceğini biliyorduk yalnız hiç bir bilgiye ve detaya sahip değildik. PlayStation tarafından yapılan bu hata nedeniyle oyunun tüm bilgileri sızdırılmış oldu Ubisoft sanıyoruz ki döneminin en zor günlerini geçiriyor.

Hiç beklenmedik bir yerden Ubisoft’un yeni oyunu olacak Far Cry 6’nın sızıntısı gerçekten şirketi üzmüş olabilir. Hatalı yapılan listeleme sonucu tüm oyun hakkında ki detaylar ortaya çıkmış oldu. Bu nedenle Far Cry 6 ne zaman çıkacak diye sağda solda makale aramanıza gerek kalmadı, oyunun çıkış tarihi 18 Şubat 2021 olarak önümüze çıkmış oldu. Hatalı listeleme sonucunda neler oldu bunlara birlikte göz atalım.

Far Cry 6 PlayStation Storeda Sızdırıldı:

Yapılan hatanın çok kısa bir süre sonra düzeltilmesiyle, listelemeden kaldırılmış oldu. Ubisoft’un son zamanlarda başı sızıntılarla büyük dertte bu yüzden yapılan bu yanlış hata ile bir tokatta Sony tarafından gelmiş oldu. Belki de pazar günü Ubisoft tarafından yapılacak olan etkinlikte, Far Cry 6’nın tanıtımı da söz konusu olabilirdi.

Yaşanan sızıntı olayından sonra görünen detaylara inecek olursak Giancarlo Esposito’yu Breaking Bad dizisinden zaten hatırlayacaksınızdır. Sızıntı yaşandığı anda oyunun açıklamasında Esposito, Kübayı ilham kaynağı olarak kullanan Yara adında ki bir ülkenin dikdatörlüğünü yapıyor olacak. Bizim işimiz ise tam olarak ülkenin yerli savaşcılarından Danl Rojas karakterini oynayarak mücadeleye katılmamızla devam ediyor olacak.

Baştan belirtmek istiyorum ki Far Cry serisine gelcek olan bu yeni oyun en büyük oynanış alanına sahip olacak. Oyunun PlayStation Store’da ki açıklamasın da özellikle buraya vurgu yapılmış. Yara adında ki ülkenin başkenti ise Esperanza olarak açıklamalar arasında yer alıyor. Dani Rojas karakterini canlandırarak zorbalık ile yönetilen iktidarı yok etmeye çalışacağız. Tüm bunları göz önünde bulundurursak Fary Cry 6 serisi tüm kitlesini oldukça memnun edecek gibi görünüyor. Oldukça uzun bi hikaye’nin ortasında, efsanevi bir mücadele içerisinde aksiyon dolu zamanlar geçireceğiz.

Diğer bilgilere göz attığımız da ise oyunu PlayStation 4’de satın aldığınız zaman aynı şekil de PlayStation 5’de de oynayabiliyor olacaksınız. Yaşanan bu sızıntı haberini göz önünde bulundurursak XBox için de oyunun çıkış tarihinin geçerli olabileceğini düşünüyoruz. Ubisoft tarafından yapılan açıklamada pazar günü etkinlik düzenleyeceklerini açıklamışlardı. Bu etkinlikte tahmin edebiliyoruz ki yeni oyunlar hakkında bilgilendirme veya tanıtımlar yapacakları yönünde. Bu yüzden Far Cry 6 sızıntı haberleri ile alakalı da açıklamalar da bulunacaklarını düşünüyoruz, belki de etkinlik ertelenebilir kim bilir.

Daha önce haberini yapmıştık, Sony, Ubisoft’un etkinliğin de Watch Dogs 2 oyununu çevrimiçi etkinliğe katılacak kişilere ücretsiz vereceğini duyurmuştu. İlgili habere göz atmak için buraya tıklayabilir şartları gözden geçirebilirsiniz.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

“Far Cry 6 PlayStation Storeda Sızdırıldı” için 2 yanıt

  1. Oğuz Boyar dedi ki:

    Far Cry 6’yı merakla bekliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al