1 dk. Serkan KÖSE 01.12.2021

Farming Simulator 22 Oyunu Başarılı Bir Açılış Gerçekleştirdi

Oyuncuların sevdiği oyun serilerinden birisi olan Farming Simulator serisinin son oyunu Farming Simulator 22 kısa bir süre önce çıkışını gerçekleştirmişti. Çıktığı haftada Steam üzerinde en çok satış yapan oyun başarılı bir açılış gerçekleştirdi.

Oyunun yapımcısı olan Giants Software tarafından yapılan açıklamada serisinin son oyununun ilk haftasında 1.5 milyonun üzerinde satış gerçekleştirdiği açıklandı. Yapılan bu açıklama ile birlikte serinin son oyunu olan Farming Simulator 22, ilk haftasında serinin en çok satan oyunu oldu.

Farming Simulator 22 Oyunculardan Olumlu Eleştiriler Alıyor

Oyunun geliştirici stüdyosu Giants Software, Farming Simulator 22 oyununu PC ve Konsollar için farklı bir yayıncı şirketle anlaşma yapmadan, kendileri yayınlama kararı almış ve bunu uygulamıştı. Oyunun bu başarısının stüdyonun yayıncı olarak iyi çalışmasının ardından geldiği açıklandı.

Giants Software CEO’su Christian Ammann konu hakkında yaptığı açıklamada, “Ekip içinde gelişen ortamla gurur duyuyorum. Farming Simulator gibi zaten çok büyük bir seriyi yeni dürtülerle kendi yayınladığı bir markaya aktarmak için uluslararası yapıları başarılı bir şekilde inşa edebilmek hafife alınacak bir şey değil. Ortaklarımızla olan harika işbirliği harika bir lansman sağladı.” sözlerine yer verdi. Oyun Steam üzerinde oyuncular tarafından olumlu eleştiriler alıyor.

 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al