2 dk. Esporlab 07.05.2020

Fast and Furious Crossroads’un Çıkış Tarihi Hakkında Söylentiler

Fast and Furious Crossroads’un çıkış tarihi hakkında söylentiler var. Hızlı ve Öfkeli 9 filmi ile beraber çıkış sağlayacağı tahmin edilen oyun Bandai Namco imzasını taşıyor. Ayrıca oyun hakkında hala sessizliğini bozmayan şirket’in bir çalışanı açıklamalar da bulundu. Yayıncı şirketin sözcüsü yapmış olduğu açıklamalarda önümüzde ki hafta Fast and Furious Crossroads’un çıkış tarihi ile ilgili bilgiler verileceğini belirtti.

Fast and Furious oyununun yeni serisinden olacak Crossroads, Bandai Namco Entertainment şirketi tarafından bu ay tanıtılması planlanıyor. Hızlı ve Öfkeli 9 filmi 2021 yılına ertlendiği zamandan beri, tüm bekleyenlerini oldukça meraklandırmıştı. Filmin ertelenmesi, tüm gözleri Crossroads’ın da ertelenebileceği yönüne çevirmişti.

Bandai Namco tarafından yapılmış planlamalar henüz açıklanmış durumda değil. Yalnız oyun hakkında tüm merak edilenleri önümüzdeki bir kaç hafta sonra açıklanacağını söyledi. Çıkış tarihi hakkında hala net bir cevap olmazken, yapılan bu açıklamaları göz önüne alırsak muhtemelen oyun ertelenecek gibi. Normal şartlarda Fast and Furious Crossroads’un bu ay içinde çıkması bekleniyordu, yalnız üzülerek söylüyoruz ki bu ay çıkmayacak.

| Fast and Furious Crossroads’un Fragmanı Paylaşılmıştı:

Oyun Slightly Mad Studios tarafından geliştiriliyor, ilk olarak fragman yayınlandığın da çok büyük heyecan yaratmaya yetmişti. Hatırlamayanlar için kısa bir bilgi verelim ki, oyunun fragmanı Aralık 2019’da yayınlanmıştı. Hatta hikayede olmazsa olmazımız Dominic Toretto’nun da yer aldığını izlemiştik. Aksiyonu yüksek tutacak olan oyunun fragmanında net belli olsa da önümüzde ki günlerde yapılacak açıklamalar da yeni bir fragman daha bekleniyor.



Merakla beklenen Fast & Furious oyununun normalde çıkış tarihi bu ay olarak görülmekte. Yalnız şunları belirtmekte fayda var, filmin seneye ertelenmesi ayrıca korona virüsü olaylarınıda düşündüğümüz zaman oyun ertelenebilir. Umuyoruz ki film’de yapılan erteleme gibi, Fast & Furious’un da seneye ertelenmemesi olur. Tam detayları şirketin önümüzde ki günlerde yapacağı açıklamalar ile belli olmuş olacak, bu arada oyun PS4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.

Tüm gelişmeleri yakından takip ederek, sizlere bildirmek için sabırsızlanıyoruz. Bizi takip etmeye devam edin sağlıcakla kalın.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al